Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΚΕΥ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.

Ανήμερα  στη γιορτή μου  στις 7-1-2022 και σε απόσταση πέντε λεπτών με το αυτοκίνητο ,επισκεφτήκαμε το χωριό που δασπόζει το ξενοδοχείο και τα γήπεδα που παίζεται το χόκευ με άλογα. Κάθε  φορά γνωρίζοντας καινούρια πράγματα διαπιστώνεις την ταχεία ανάπτυξη που γίνεται εδώ στο Ντουμπάι.

Η διαμόρφωση και μελέτη του χώρου είναι καταπληκτική. Στο κέντρο το ξενοδοχείο με την πισίνα τους χώρους συνεδρίων, εστίασης, αναψυχής,  και  απόλαυσης των γηπέδων δεξιά και αριστερά με τις βίλες, και τους πλατείς σηματοδοτούμενους δρόμους. Φωτογραφίσαμε τις προπονήσεις των αλόγων και κλείσαμε την ημέρα. Μέσα και έξω από το ξενοδοχείο δεσπόζουν τα άλογα σε διάφορα μεγέθη, και χρώματα.

Σε σύγκριση με την πρώτη φορά δεν είχαμε υψηλές θερμοκρασίες, αμμοθύελλες και υγρασία, είδαμε γαλάζιο ουρανό, και γνωρίζοντας κάθε φορά καινούργια μέρη, αξίζουν συγχαρητήρια που στα 50 χρόνια έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά μετατρέποντας την έρημο σε  καταπ΄ρασινο τοπίο ,όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.Για πρώτη φορά είδαμε τη δύση του ήλιου την οποία και φωτογραφίσαμε. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ 7-1-2022

ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΣΑΙ ΜΑΣ
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ


ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΒΙΛΕΣ

ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Η ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΚΕΥ
ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: