Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Το Dubai Mall. ΕΠΙΣΚΕΨΗ 14-1-2022

 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ 14-1-2022

Το Dubai Mall, είναι 5όροφο απέραντο εμπορικό κέντρο και  5όροφο πάρκινγκ για χιάδες θέσεις αυτοκινήτων ,  προσελκύοντας  πλήθος κόσμου καθημερινά. Βρίσκεται δίπλα στον εμβληματικό  στη σκιά του πύργου Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο μέχρι στιγμής στον κόσμο, και φιλοξενεί στις αχανείς εκτάσεις του 1.200 καταστήματα και 150 εστιατόρια.

 Στο εσωτερικό του υπάρχουν  διπλές κυλιόμενες σκάλες, και διπλά ασανσέρ για την εξυπηρέτηση των πελατών και τουριστών, οι δε απέραντοι φωτεινοί διάδρομοι  με τα πολυκαταστήματα  κάθε είδους και τις πολύχρωμες οροφές τους συναρπάζουν τους επισκέπτες, και για να το γνωρίσεις όλο, χρειάζονται μήνες .

 Μέσα στο Dubai Mall λειτουργεί ένα θεματικό πάρκο, ένα παγοδρόμιο, ένας υποβρύχιος Ζωολογικός Κήπος και Ενυδρείο το οποίο είναι ορατό από όλους τους ορόφους του, με εκατοντάδες είδη ψαριών  ένας καταρράκτης και ένα Πάρκο Εικονικής Πραγματικότητας!

Βγαίνοντας από το Dubai Mall  και όταν έχει νυχτώσει   η στιγμή είναι ιδανική βλέποντας το φαντασμαγορικό υδάτινο σόου των Σιντριβανιών του Ντουμπάι ενώ ο ιδιαίτερος φωτισμός και η μουσική δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό «σόου».

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, υπάρχει αρκετό πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό στο διαδίκτυο, το οποίο μπορεί να μελετήσει και αποθηκεύσει.



































































 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: