Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ

      1. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ
Η εικονιζόμενη γιαγιά,  Βασιλική, σύζυγος του Θεοδωράκη  Γεωργακόπουλου με τα εγγόνια της, τον Άρη και τη Βίκη , παιδιά του γιου της  Μαρίνου και το Γιώργο και Ιάσονα, παιδιά της κόρης της  Μαρίας ,σύζυγο του Νικόλαου Σινάπη.
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη έξω από το πατρικό σπίτι, πριν ο δρόμος ασφαλτοστρωθεί.

2. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 Ο Βασίλειος Γεωργακόπουλος με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, Λιλή, Κωστάκη και Δημήτρη.  Ο Θεοδωράκης και Βασίλης ήταν αδέλφια και είχαν το παρατσούκλι Νταρντούνης.


3.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γεώργιος Σταυριανόπουλος με τα παιδιά του Παναγιώτη, Χρύσανθο στην αγκαλιά του και Πότα η  οποία παντρεύτηκε τον Αναστάσιο Μακρή, που μπροστά από το πατρικό σπίτι βρίσκεται το σούπερ μάρκετ που έχει τώρα ο γιος του Κώστας.

4. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΝΑΠΗ
Η οικογένεια Σινάπη Νίκος και Μαρία με τα παιδιά τους Γιώργο και Ιάσονα και στη μέση ο εξαδελφός τους Άρης. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα, χωρίς να έχει αλλάξει σχεδόν τίποτε, παρά τους σεισμούς που έγιναν το 1986 .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.

Είδα τυχαία τις φωτογραφίες αυτές και παρατήρησα το επώνυμο "Σινάπης". Επειδή κι εγώ λέγομαι έτσι, αλλά κατάγομαι από το νομό Πέλλας, θα ήθελα να αναζητήσω πιθανή συγγένεια με τους εν φωτογραφίες συνεπωνύμους μου.

Ευχαριστώ.