Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ονειρικές διαδρομές στην νοτιοδυτική Μεσσηνία


Απέραντοι ελαιώνες, αμπελώνες, γαλαζοπράσινες παραλίες, λιμνοθάλασσες, ιστορικά κάστρα και αναμεταξύ τους γραφικά ψαροχώρια με φόντο την αστραφτερή θάλασσα αποτελούν το γαλήνιο τοπίο της Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας.
Περιηγηθείτε στην παραλιακή Μεσσηνία κατά μήκος της ακτογραμμής από την Κυπαρισσία έως την Καλαμάτα και γνωρίστε τους θησαυρούς της Μεσσηνίας. Κοσμικές παραλίες, κάστρα και νησιωτικοί οικισμοί, βυζαντινές εκκλησίες και μυκηναϊκά ευρήματα, υδροβιότοποι και καταρράκτες σε φαράγγια αποτελούν μόνο κάποιες από τις εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε.
Ξεκινήστε το μαγευτικό σας ταξίδι με αφετηρία τον κόλπο της Κυπαρισσίας που αποτελεί την δεύτερη σημαντικότερη περιοχή ωοτοκίας της Καρέτα Καρέτα στην Μεσόγειο. Στη συνέχεια, περπατήστε στο κάστρο της αρχαίας ακρόπολης και στα πέτρινα καλντερίμια της Άνω Πόλης. Αξέχαστη θα σας μείνει μια στάση στον αρχαιολογικό χώρο Περιστερίας και τους μυκηναϊκούς θολωτούς τάφους.

Τρίτο Μνημόνιο και Δημοκρατία

Ο Τσίπρας επήρε το δαχτυλίδι από τον ΓΑΠ μαζί και το Επιτελείο του και ως εκ τούτου ο ΓΑΠ δεν πρόκειται να δικασθεί και να καταδικασθεί.
Χωρίς τιμωρία δεν μπορείς να ορθώσεις ανάστημα και να αποδείξεις ότι δοτές κυβερνήσεις, διεθνείς κερδοσκόποι, Τράπεζες και Πολυεθνικές φάγανε τα χρήματα. Δεν μπορείς εύκολα να αποδείξεις ότι τα λεφτά δεν φαγώθηκαν από τον Λαό.
Η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που υποσχέθηκαν τον Ιανουάριο ήταν όνειρο θερινής Νυκτός. Ευτυχώς που οι πολυεθνικές τα βρίσκουν μεταξύ τους και δεν λαμβάνουν υπόψη τους κυβερνώντες.

Η Μεγάλη Απάτη Με Το Ελληνικό Χρέος - Έδωσαν Δάνεια Για Να Εισπράττουν Τόκους!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!Reuters: Η Μεγάλη Απάτη Με Το Ελληνικό Χρέος - Έδωσαν Δάνεια Για Να Εισπράττουν Τόκους!
Το πρακτορείο Reuters αποκαλύπτει μέσα από τέσσερις αλήθειες ή ψέματα όπως τις ονομάζει τη μεγάλη απάτη με το ελληνικό χρέος και πώς οι Ευρωπαίοι «έδεσαν» την Ελλάδα με τα μνημόνια δανείζοντας τη με χρήματα τα οποία παίρνουν πίσω ως τόκους.