Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΘΕΩΣΗ για τη χώρα μας!



 Ποια πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής γέμισε το Μετρό της με έργα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού ;;;


Εναν πρωτότυπο φόρο τιμής αποτίει η Χιλή στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς, από τις 7 Μαρτίου ο σταθμός με το όνομα Grecia (Ελλάδα) στην πρωτεύουσα Σαντιάγο κοσμείται από μια έκθεση αντιγράφων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
Στον σταθμό, από τον οποίο υπολογίζεται ότι περνούν καθημερινά 22.000 επιβάτες, παρουσιάζονται 23 προσκετικά επεξεργασμένα αντίγραφ από γύψο, χαλκό και ασήμι, τα οποία απεικονίζουν εμβληματικά για τον δυτικό πολιτισμό θέματα.

Γιατί δεν πιάνει πάντα ο θετικός τρόπος σκέψης




Διαβάστε επίσης
Ο θετικός τρόπος σκέψης μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με καλύτερη προοπτική. Κάποιες φορές, όταν σκεφτόμαστε θετικά μπορούμε όντως να επιφέρουμε θετικές αλλαγές στη ζωή μας.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, η θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων έχει αποκτήσει ολοένα και περισσότερους «οπαδούς» τις τελευταίες δεκαετίες. Βιβλία όπως τα «The Secret» και «The Law of Attraction» έχουν πουλήσει πολλές εκατοντάδες αντίτυπα, γράφει η Meghan Blalock στο .stylecaster.com. Η κεντρική τους ιδέα συνοψίζεται γύρω από το εξής: Αν σκέφτεσαι θετικά και εστιάζεις την ενέργειά σου σε αυτά που θέλεις να συμβούν στη ζωή σου, θα τα καταφέρεις.