Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΙ ΔΕΡΡΩΝ - ΙΘΩΜΗΣ.1833-2014, ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.

TOY ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Η τοπική αυτοδιοίκηση από την εποχή του Κλεισθένη μέχρι σήμερα έχει πολλές αλλαγές. Εμείς ασχοληθήκαμε με την τοπική αυτοδιοίκηση, από την εποχή του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, μέχρι και τις μέρες μας, όπου με απόφαση του εκλογοδικείου, την προπροηγούμενη εβδομάδα το εκλογοδικείο Καλαμάτας ,μετά από 7 μήνες από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές  έγινε η εκλογή του Γιώργου Τσώνη, ο οποίος εκλέχτηκε με 7 ψήφους διαφορά, έναντι του Στάθη Αναστασόπουλου.Με την αλλαγή δημάρχου θα πρέπει να νοιαστούν τώρα όλη μαζί, για το καλό της περιοχής, η οποία έχει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα, και να μπει, το νερό στα αυλάκι, για να βρει ο καθένας την πεσμένη ψυχολογία,που έχει πολλές προεκτάσεις.  

Μηπως ειναι καιρος να σκεφτομαστε αναποδα;


Αγαπητε μου,
Πιστευω οτι εσυ κι’εγω εχουμε πολλα κοινα, οπως η γλωσσα, η παιδεια, η Ελληνικη καθοδηγηση των παιδιων, η θρησκεια, ο γεωγραφικος χωρος, το βουνο, η θαλασσα, η ιστορια, η προγονικη παρακαταθηκη, οι ταφοι οπου κειτονται οι προηγουμενοι. Και γι’ αυτο, σαν συμπατριωτης, μου επιβαλλεται και σου υποσχομαι οτι θα σου συπαρασταθω οταν το χρειαστεις. Γιατι εχουμε την ιδια Πατριδα που χρειαζεται να την προστατευουμε ομαδικα και με ομονοια.

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

     
          Η νύχτα των εκλογών, θα μπορούσα να πω, ότι θα μοιάζει με τη νύχτα των Στρατηγών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η νύχτα των εκλογών θα είναι νύχτα νοθείας και πολιτικών φαινομένων επάνω από την Ελλάδα.
Σήμερα στελέχη της Ν.Δ. δήλωσαν ότι δεν θα παραδώσουν την εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα κάνουν ΝΟΘΕΙΑ με εντολές των Σιωνιστών του Μεγάλου Αδελφού!!! Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του ΥΠ.ΕΣ. είναι στα χέρια τους. Ότι θέλουν κάνουν...........
Οι τυχοδιώκτες χρυσοθήρες πολιτικοί πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους πατριώτες πολιτικούς διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν απο το μεγάλο Αδελφό της Σιων. Ν.Τ.Π.