Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Οι πρώτες δύο ημέρες της ψυχής μετά το θάνατο

Οι πρώτες δύο ημέρες της ψυχής μετά το θάνατο – Τα τελώνια, οι σαράντα μέρες, και η Τελική Κρίση

Από το βιβλίο του π. Σεραφείμ Ρόουζ.

Οι πρώτες δύο ημέρες μετά το θάνατο.

Για διάστημα δύο ημερών η ψυχή απολαύει σχετικής ελευθερίας και έχει δυνατότητα να επισκεφθεί τόπους που της ήτα προσφιλείς στο παρελθόν, αλλά την Τρίτη ημέρα μετακινείται σε άλλες σφαίρες.

Απίστευτα άφθαρτα λείψανα «αγίων» από τις Κατακόμβες της Ρώμης

Απίστευτα άφθαρτα λείψανα «αγίων» από τις Κατακόμβες της Ρώμης (φωτογραφίες)

Posted: Δεκεμβρίου 17, 2014 at 11:58 μμ, Last Updated: 
λείψανα-αγίων-ιερά-κειμήλια
 Το 1578 πραγματοποιήθηκε η συναρπαστική ανακάλυψη ενός δικτύου από κατακόμβες που σχημάτιζαν πραγματικούς λαβύρινθους, ακριβώς κάτω από τους δρόμους της Ρώμης. Οι τάφοι «φιλοξενούσαν» σκελετούς Χριστιανών μαρτύρων – που θεωρήθηκαν Άγιοι εξαιτίας του θάρρους τους και της αδιάκοπης υποστήριξης τους στα Χριστιανικά πιστεύω. Στην Ορθόδοξη εκκλησία μας δεν έχουμε καμία πληροφορία για αυτά τα λείψανα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε οποιοδήποτε ισχυρισμό των Ρωμαιοκαθολικών, οι οποίοι ως γνωστό μετά το σχίσμα δεν έχουν αγίους αναγνωρισμένους από την Εκκλησία μας. Παραθέτουμε όμως το άρθρο αυτό περισσότερο ως εγκυκλοπαιδική γνώση και ευρύτερη πληροφόρησή σας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    
       Οι Άραβες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου, (του κόλπου των πετρελαίων), καθώς και οι Πέρσες (Ιρανοί), από πάμφτωχοι νομάδες, και βοσκοί καμηλών στις ερήμους της Αραβίας, και του Ιράν, πλούτισαν χάρη στους υδρογονάνθρακες (πετρέλαια-φυσικό αέριο), και στους άξιους ηγέτες που είχαν, και έκαναν τα κράτη τους διεθνώς σεβαστά, και τους Λαούς τους πλούσιους.
Η Ελλάδα έχει μεν πετρέλαια, αλλά δεν έχει πολιτικούς ηγέτες.
Αυτά οι Άραβες & Ιρανοί τα πέτυχαν διότι δεν άφησαν τα διάφορα διεθνή τρωκτικά, αρπακτικά, γύπες, & λύκους να τους αρπάξουν τον εθνικό τους πλούτο. Όλοι αυτοί είναι οι ηγέτες της Ν.Τ.Π.  

Απευθύνουμε ένα μας μήνυμα προς τον απανταχού Ελληνισμό.

ΜΗΝΥΜΑ

          Στέλνοντας τις ευχές μας, από βάθους καρδιάς, απευθύνουμε ένα μας μήνυμα προς τον απανταχού Ελληνισμό,

     «Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος...Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!»
     Αυτά έγραφε ο μεγάλος μας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για τα τεκταινόμενα και επί των ημερών του.

Ετσι φτιάχνονται οι τσάντες από φίδι

ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ

 Στα άδυτα των σφαγείων όπου φουσκώνουν σαν μπαλόνια τα ερπετά για να τα γδάρουν [εικόνες]


Ετσι φτιάχνονται οι τσάντες από φίδι -Στα άδυτα των σφαγείων όπου φουσκώνουν σαν μπαλόνια τα ερπετά για να τα γδάρουν [εικόνες]