Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Οι μέρες της αφθονίας του ΙΦΙΤΟΥ ΕΥΡΥΤΟΥ είναι μετρημένες

Ο Οδυσσέας είναι σχεδόν σύγχρονος του Ηρακλή με διαφορά ηλικίας 20 με 30 χρόνια. Στην ραψωδία φ, ο Όμηρος μας διηγείται την ιστορία και το περιστατικό της απόκτησης του τόξου. Νεαρός ο Οδυσσέας, μεταβαίνει στην Μεσσήνη για την αποζημίωση, την οποία όφειλε όλος ο δήμος, φ 17. Άνδρες από την Μεσσήνη είχαν αρπάξει 300 πρόβατα μαζί με τους βοσκούς. Εκεί στο σπίτι του πολέμαρχου Ορσίλοχου, γνωρίζεται με τον Ίφιτο, τον γιο του Εύρυτου που είχε το τόξο δώρο του Απόλλωνα.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

     Κύριε  Πρόεδρε της Κυβερνήσεως,   
Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν στην πολιτική & δημοσιογραφική «αγορά», λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα από τους δυνάστες-δανειστές, και από τους λαθρό-μετανάστες, προτίθεσθε να προβείτε σε σχηματισμό Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητος-Σωτηρίας.
Πρίν τολμήσετε μια τέτοια ενέργεια, πρέπει να ερωτηθεί ο Λαός. Ο Λαός εκλέγει τη Κυβέρνησή του.
Είμαι αντίθετος σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, διότι.
Σε αυτήν θα πρέπει να κληθούν να συμμετάσχουν Σαμαράδες, Ποτάμια, Ντόρες, Μισέλες, Φώφες, ΓΑΠ, Τούρκογλου,  Στουρνάρες, Παπαδήμοι, Πικραμένοι, και όλο αυτό το Σιωνιστικό πολιτικό & τραπεζικό σύστημα των εφιαλτών πολιτικών & τεχνοκρατών συνεργατών της λέσχης BILDERBERG, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου Βαρώνου-Mαρκήσιου-κόμητος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η Ελλάδα εις το χείλος του γκρεμού και το μεγαλείο της κομματοκρατίας

Καλημέρα σας!
Σας στέλνω ένα επίκαιρο άρθρο για ενημέρωσή σας, δημοσίευση, ανάρτηση ή προώθηση με τον κάτωθι τίτλο:
Η Ελλάδα εις το χείλος του γκρεμού και το μεγαλείο της κομματοκρατίας


Μετά από διαπραγματεύσεις 5 ετών για το δημόσιο χρέος της χώρας μας και την επιβολή των 2 ειδεχθών Μνημονίων, αλλά και μετά τις σκληρότατες, ανέλπιστες και άκαρπες διαπραγματεύσεις    των τελευταίων 5 μηνών, πού και αυτές δεν έβγαλαν την Πατρίδα μας από το αδιέξοδο, αλλά απεναντίας επέτειναν έτι περισσότερο το πρόβλημα με την ολοκληρωτική τώρα διεθνή απομόνωση μας, οφείλουμε επιτέλους να μιλήσουμε και πάλιν με την απλή και λιτή γλώσσα της αλήθειας.
Ως ήδη σε όλους πλέον γνωστόν, η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει, και ο Λαός μας έγινε αποδέκτης της έσχατης περιφρόνησης των Ευρωπαίων. Αίφνης και κατόπιν «παρότρυνσης» ανακαλύψαμε τώρα τις Πλατείες. Οι μεν υπερασπιζόμενοι τώρα την ρήξη με την Ευρωζώνη και την Ε.Ε.,  οι δε την παραμονή μας εις το Ευρώ. Και όλοι μαζί για την δήθεν εθνική μας αξιοπρέπεια, αλλά ταυτόχρονα και για την αποκατάσταση της ασύμμετρης και αδικαιολόγητης ευδαιμονίας που χάσαμε τώρα με τα Μνημόνια.