Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

40 πράγματα ν’ αγαπήσεις στη Ζωή που είναι Δωρεάν

Όλοι μας έχουμε πράγματα στη ζωή μας που αγαπάμε και μας δίνουν χαρά για τα οποία δεν χρειάζεται να πληρώσουμε τίποτα για ν’απολαύσουμε και που μας έχουν δοθεί «δωρεάν».
Ας τα δούμε.....

Θέλετε να ωριμάσετε; Ορίστε μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρετε...

Καθώς κοιτάς πίσω στη ζωή σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι πολλές φορές όταν νόμιζες ότι είχες ...
χάσει κάτι καλό στην πραγματικότητα κατευθυνόσουν προς κάτι καλύτερο.
Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Μερικές φορές πρέπει απλά να χαλαρώσεις και να έχεις πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πήγαινε σιγά-σιγά και άσε τη ζωή να κυλήσει. Επειδή, μερικές φορές, οι αλήθειες που δεν μπορείς να αλλάξεις, καταλήγουν να αλλάζουν αυτές εσένα και  να σε βοηθάνε να ωριμάσεις. Διάβασε παρακάτω δώδεκα τέτοιες αλήθειες..
Θέλετε να ωριμάσετε; Ορίστε μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρετε....

Ποιό μεγάλο μυστικό διακυβεύεται! Δίπλα ακριβώς στο Παγγαίο όρος βρίσκεται η πανάρχαια μυστικιστική - αποκρυφιστική «κοιλάδα των ρόδων».


Αναρτήθηκε Από: Gpapado

Διαβάστε για τις μούμιες των 4.000 ετών που ανακαλύφθηκαν σε έρημο στην Κίνα

 Στη «λεκάνη» του Ταρίμ, στην επαρχία Xinjang της Κίνας, βρίσκεται η έρημος Τάκλα Μακάν, στην οποία ανακαλύφθηκαν μούμιες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.
Οι μούμιες είναι σχεδόν 4000 ετών, αφού χρονολογούνται από το 2000 π.χ. Λόγω του χρώματός τους,  έχουν ονομαστεί  »λευκές μούμιες».
Εξαιτίας της ξηρασίας της ερήμου, πολλές από τις μούμιες διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους, ενώ σώζονται και αρκετά ενδύματα.
Τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών είναι εντυπωσιακά, καθώς αποδεικνύουν την ύπαρξη μεταναστών από την Ευρώπη στην ευρύτερη περιοχή του Ταρίμ.