Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ ΗΛΙΑ ΑΡΓΥΡΗ, ΑΠΟ ΛΑΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Mε αυτήν την ανάρτηση θέλω  να ευχαριστήσω τους:
1. Χρίστο Αργύρη για τις πληροφορίες που μου έδωσε 
 2. Χρίστο Μπότσικα, μιας και η μάνα του  είναι  το γένος Αργύρη και μου έδωσε πληροφοριακό και  φωτογραφικό υλικό, το οποίο είναι είναι από το προσωπικό του αρχείο. 
 Η  Μαρία Παπαϊωάννου , ήταν από Βαλύρα, αδελφή του Ιωάννη Παπαϊωάννου και ήταν η δεύτερη σύζυγος του Χρίστου Αργύρη,  από Λάμπαινα. Από την πρώτη γυναίκα του Χρίστου Αργύρη ή Αργυρόπουλου είχε αποκτήσει την κόρη Βασιλική η οποία παντρεύτηκε το Θόδωρο Μπότσικα από Βαλύρα.

ΓΥΠΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

                  B!  Έκδοση

   Θέμα: Εισβολή & Κατάληψη
                της Ελλάδος
  
Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων,
     ----------------------------------------------------------
                         Πρόλογος
Αρχίζω με μια δήλωση του συχωρεμένου DAVID ROCKEFELLER,- ενός από τους ηγέτες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης- ο οποίος δήλωσε, «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια ΚΡΙΣΗ, και ο
κόσμος θα αποδεχτεί τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. ( N.W.O.)
Οι προδότες πολιτικοί είπαν ΝΑΙ στους Κοσμοκράτορες δανειστές-δυνάστες, εσείς θα τους αφήσετε;;; Δεν έχουμε «που την κεφαλήν κλείναι», παρά μόνον στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος. Εσείς είσθε η ελπίδα μας. Ένοπλες Δυνάμεις με Αρχηγούς που τους ελέγχει η CIA είναι άχρηστες!!!
Δεν θέλουμε άλλους Ιωαννίδηδες, και Αραπάκηδες, και άλλους εφιάλτες........

Τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών” και η ακριβής τους επαλήθευση σήμερα.

 Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την επικείμενη παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία

Τα “Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων” δημοσιευθηκαν για πρωτη φορα το 1902 στη Ρωσια απο τον Ρωσο Σεργιο Νειλο (φωτογραφια αριστερα).Εκτοτε,επανατυπωθηκαν σε παρα πολλες γλωσσες και προκαλεσαν τεραστιο σαλο παγκοσμιως.Παρα τις λυσσαλεες προσπαθειες του διεθνους Σιωνισμου να τα υποβαθμισει,χαρακτηριζοντας τα “πλαστα” και απειλωντας οσους τα εξεδιδαν και τα διαβαζαν,ακομα και σημερα το ενδιαφερον γι’αυτα παραμενει αμειωτο.Ο λογος,πολυ απλος:Στην εποχη μας,τα περισσοτερα απ’οσα αναφερονται 100 και πλεον χρονια πριν,εχουν ηδη επαληθευτει με τρομακτικη ακριβεια,ειδικα σε ο,τι αφορα την παγκοσμια οικονομια!Αν καποτε οσα περιγραφουν τα Πρωτοκολλα φανταζαν ουτοπικα,σημερα ειναι μια σκληρη πραγματικοτητα,την οποια κανεις Εβραιος ή τσιρακι τους δε μπορει να αρνηθει,αποκαλωντας μας “αντισημιτες”.Η αληθεια ειναι απλη,μα συναμα τραγικη:βρισκομαστε στο κατωφλι μιας παγκοσμιας σιωνιστικης ηγεμονιας και τα προσφατα γεγονοτα με την οικονομικη κριση,απλα το επιβεβαιωνουν.

(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε – μέχρι της σήμερα – ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)

Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας – οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων – οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες “γυναίκες του κόσμου” που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.
Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία
Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα”, λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ’ αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.