Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Εσείς ξέρετε γιατί πάνω από την Ακρόπολη δεν πετάνε πουλιά;


Η λέξη Ακρόπολη προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων άκρος και πόλις και κυριολεκτικά σημαίνει πόλη στην άκρη (ή σε ακρότατο).
Για αμυντικούς σκοπούς, οι οικιστές επέλεγαν ένα υπερυψωμένο σημείο, συχνά ένα λόφο με απότομος πλευρές.

«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» (Β! Έκδοση)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ  Προς  Σεβαστούς Κυρίους Δικαστές  της

ΑΝΩΤΑΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
       --------------------------------------------------
      ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!
       
Η  Αγία ημών Εκκλησία  ψάλλει,
«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ  ΓΗΣ».
Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοί- παράγοντες, θα προβούν σε ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω της εταιρείας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULAR LOGIC–εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού!!!

«Ιμερτά Μυθαναγνώσματα» Διαύγασμα Β΄Αθανάσιος Α. Τσακνάκης Θεολόγος – Φιλόλογος

  Εισαγωγικό σημείωμα
Τα «Ιμερτά Μυθαναγνώσματα» φιλοδοξούν να αποτελέσουν μία συλλογή από ελληνικούς μύθους, διατυπωμένους υπό μορφή τερπνών παραμυθιών, που σκοπεύουν να διδάξουν ευχάριστα τους αναγνώστες και τους ακροατές τους. Η ηλεκτρονική ή έντυπη αναπαραγωγή και διάδοσή τους, καθώς και η τυχόν μετάφρασή τους σε άλλες γλώσσες, επιτρέπεται υπό τον απαρέγκλιτο όρο τής αυστηρής διατήρησης τής απόλυτης ακεραιότητας τού περιεχομένου των Διαυγασμάτων.

«Επισφαλές, όμως, είναι και να πιστεύουμε σφοδρά και να απιστούμε εντελώς προς αυτά, επειδή η ανθρώπινη ασθένεια δεν έχει όριο ούτε συγκρατεί τον εαυτό της, αλλά κάποτε καταλήγει στην δεισιδαιμονία και στην αλαζονεία, κάποτε στην ολιγωρία και στην περιφρόνηση προς τους Θεούς. Η ευλάβεια, ωστόσο, και η μηδενική υπερβολή είναι το άριστο» (Πλούταρχος, Βίοι Παράλληλοι, Κάμιλλος, στ΄).

Η βεβήλωση της Δημοκρατίας και η κατάρρευση της Ελλάδος

Καλημέρα σας!
Για τις επικείμενες εκλογές σας στέλνω ένα άρθρο για ενημέρωσή σας, δημοσίευση, ανάρτηση ή προώθηση με τον κάτωθι τίτλο:

Η βεβήλωση της Δημοκρατίας και η κατάρρευση της Ελλάδος

 - οι εκλογές και η συνέχεια του δράματος -

Η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον Λαό, ασκείται από τον Λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών εις την άμεση Δημοκρατία  ή κάποιων αντιπροσώπων τους εις την αντιπροσωπευτική Δημοκρατία.