Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΜΑΙΡΕΣ

Το μελαγχολικό το σημείωμα του μπάρμπα Γιώργη.
Όπως αναφέρει τελείωσαν οι γιορτές. Ήταν ένα διάλλειμα της καθημερινότητας. Το φαγοπότι και οι «χαρούμενες φωνές», σε έβγαλαν για λίγο από τα προβληματά σου και ύστερα τραβάς ξανά το Γολγοθά σου με το άγχος,  με τα ίδια προβλήματα της επιβίωσης και της αβεβαιότητας του αύριο.
Για το λαό ο Γολγοθάς δεν έχει τελειώσει. Ματώνει, πονάει, στον ίδιο δρόμο πάει και με την πάροδο του χρόνου, συνηθίζεις, σ’ ένα τρόπο ζωής και ας σε πληγώνει. Δεν αντιδράς, οι μέρες σου κυλάνε με ψεύτικες ελπίδες και με τα «θα» των κρατούντων στο πουθενά.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

        (Όπως δεν εγράφη)
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ & ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI
                                    Εισαγωγή-Πρόλογος
                          Η λέξη «λαθρομετανάστες» προέρχεται από το λεξικό της Ελληνικής γλώσσης, και σημαίνει ο παράνομα εισελθών στη χώρα μας, χωρίς ταυτότητα και διαβατήριο. Προέρχεται δε από τη λέξη λαθραίος, όπως λέμε λαθραλιεία, λαθραναγνώστης, λαθρανασκαφή, λαθρεμπόριο, λαθρέμπορος, λαθρεπιβάτης, λαθρόβιος, λαθροθηρία, λαθροχειρία, κλπ. Οι Έλληνες όπου πήγαμε, πήγαμε νόμιμα με χαρτιά, πρόσκληση, και VISA. Οι λαθρομετανάστες είναι λαθρεπιβάτες του πλοίου ΕΛΛΑΣ.

35 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PHOTOSHOP!

[

Αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να τις δείτε!!
Χάρη στο Διαδίκτυο, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε μερικές από τις πιο όμορφες αλλά και πιο παράξενες φωτογραφίες παγκοσμίως.