Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!


     Ακούω και βλέπω στα κανάλια της T.V. διάφορους εκπροσώπους της εσωτερικής Τρόϊκας, που ομιλούν ότι η επιστροφή στη Δραχμή θα είναι τραγωδία για το τόπο.
Βασική προϋπόθεση επιστροφής στη Δραχμή είναι η ολική διαγραφή του παράνομου χρέους.
Εάν διαγράψουμε το επαχθές και επονείδιστο χρέος, τότε η επιστροφή στη Δραχμή, θα είναι ευλογία, και όχι τραγωδία.
Η εφημερίδα INDEPENDENT γράφει ότι μόνο με διαγραφή του χρέους, σώζεται η Ελλάδα.

O ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Ο μπάρμπα Γιώργης Τσιλίκας σχολιάζει την επικαιρότητα με τα δρώμενα της κυβέρνησης,για τη διαπραγμάτευση, η οποία συνεχίζεται και θα κλείσει φυσικά με επαχθείς όρους για την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως το έχουν δρομολογήσει οι δανειστές, για την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.
Εξάγουμε τα χρόνια του μνημονίου και της κρίσης επιστήμονες  και εισάγουμε πάσης φύσεως λαθρομετανάστες.Το ζητούμενο είναι ποιοι δημιούργησαν τους Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές, Μπόκο Χαράμ, και πολλές άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις, τις οποίες ενισχύουν οικονομικά,-εξωπλιστικά, τις θαυμάζουν, και τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Είδαμε να καταστρέφεται τις τελευταίες ημέρες η Παλμύρα, από Τζιχαντιστές, που είναι η Βενετία της ερήμου, και διαθέτει πολιτιστική κληρονομιά, η οποία προστατεύεται από την Ουνέσκο, και δυστυχώς ο εμφύλιος στη Συρία συνεχίζεται, και οι λαθρομετανάστες που εισρέουν στην Ελλάδα και άλλες χώρες δεν έχει σταματημό.
Γιατί, γιατί, γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;