Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



Οι δύο σύμβουλοι-προστάτες-φύλακες  του κορμιού μου, που είναι ο πόνος και ο κρύος ιδρώτας, ήταν αποτέλεσμα της  έντονης δυσφορίας, στην κοιλιακή περιοχή. Η άμεση λύση ήταν η επίσκεψη  στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, στα Επείγοντα Περιστατικά. Αφού έγιναν οι  απαραίτητες εξετάσεις, η διάγνωση έδειξε την εισαγωγή μου στo Ουρολογική Τμήμα. Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των ιατρών της ουρολογικής, διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα της υγείας μου, τα οποία με σωστό προγραμματισμό, αντιμετωπίστηκαν.
Από τις τρεις φορές που έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο, τις δύο φορές δεν έμεινα στην ουρολογική, λόγο πληρότητας. Αυτό μας λέει κάτι. Βγαίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, Ενώ όλα είναι γκρίζα και μαύρα, λόγο περικοπής μισθών, επιδομάτων και χαρατσιών, στην Oυρολογική του Nοσοκομείου Καλαμάτας , το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν, και χωρίς "φακελάκι", να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ,έναντι του "γλίσχρου μισθού" που λαμβάνουν για τις υπηρεσίες τους, πάντα με το χαμόγελο, εξυπηρετώντας τις οποιεσδήποτε ιδιοτροπίες και απαιτήσεις των ασθενών.
Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,διοικητικό προσωπικό και διοικηση του νοσοκομείου, από καρδιάς και ψυχής και τους εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε προσωπικό, οικογενειακό και  επαγγελματικό επίπεδο.
Θέλω επίσης να τονίσω,  στη διάρκεια της παραμονής μου μέσα στο νοσοκομείο,  ότι το φαγητό και η καθαριότητα ήταν σε πολύ καλές προδιαγραφές  και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, παίζει σημαντικό ρόλο, για τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου.
Εκεί που χρειάζεται περισσόερη προσοχή είναι η σπατάλη νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.
Έτσι οι ντόπιοι ασθενείς δε θα φεύγουν στα διάφορα ιατρικά κέντρα εφόσον γνωρίζουν ότι το νοσοκομείο Καλαμάτας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 
Δεν είναι τυχαίο ότι στις 5 Ιουλίου θα είναι έτοιμος ο μαγνητικός τομογράφος γιατί  με ταχύς ρυθμούς κινούνται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στον οποίο θα εγκατασταθεί ο Μαγνητικός Τομογράφος στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας προϋπολογισθείσας δαπάνης 1.000.000 €. Την επόμενη εβδομάδα η ανάδοχος εταιρεία τοποθετεί τον μαγνητικό κλωβό, και στις 5 Ιουλίου θα εγκατασταθεί στο σύνολο του ο μαγνητικός τομογράφος.Επίσης την άλλη εβδομάδα γίνεται η εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου προϋπολογισθείσας δαπάνης 450.000.
Ευχαριστώ και ονομαστικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ουρολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας, και του εύχομαι καλό καλοκαίρι.
ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ
ΘΑΝΑΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΑΤΣΟΥΛΕΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ ΚΑΝΝΕΛΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΙΟΛΔΑΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΛΑΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΛΥΡΑ 23-6-2012
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΛΥΡΑΣ