Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1968 Α ΚΑΙ 1974 ΣΤ ΤΑΞΗΣ,ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
Όλοι νοσταλγούμε τα παιδικά μαθητικά μας χρόνια, γιατί ζούσαμε την εποχή της αθωότητας και ανεμελιάς, και φρόντιζαν άλλοι για μας.Τότε οι γνώσεις της μάθησης γίνονταν και το το σχολικό κήπο, που υπάρχει φωτοαντίγραφο των πράξεων του κοινοτικού συμβουλίου Βαλύρας, γιατί υποστήριζαν τη μάθηση και γνώση των φυσιογνωστικών μαθημάτων αφενός, αφετέρου μπαίναμε από μικροί στο επιχηρείν πουλώντας τα προϊόντα του κήπου του σχολείου στους πελάτες αγοραστές των διερχόμενων τραίνων, ή εξασφαλίζαμε το φαγητό και καλλωπισμό  με χρώματα και αρώματα.

ΟΙ 7 ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΑΣ

 Είναι γεγονός ότι όλοι θέλουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια.
912Γνωρίζατε όμως ότι έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως η κατανάλωση των παρακάτω απλών τροφών μπορεί να εμποδίσει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αντιστρέψει τη νούμερο 1 αιτία θανάτου στον σύγχρονο κόσμο;
Στατιστικώς, η αθηροσκλήρωση (η προοδευτική απόφραξη των αρτηριών) αποτελεί τον νούμερο 1 δολοφόνο στον πλανήτη. Πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία η οποία περιλαμβάνει αυτοανοσία, λοίμωξη, διατροφικές ασυμβατότητες και πολλούς άλλους γνωστούς και άγνωστους παράγοντες. Παρά τις γνωματεύσεις της ιατρικής, μπορεί να προληφθεί και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αναστρέψιμη.