Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Ο Ιωνάς Κεφάλας  διορατικός σε ένα ποιήμα του περιγράφει την τότε κατάσταση, το 1925, που κυριαρχεί και στις ήμερες μας. Πάντα επίκαιρος.

ΑΠΟΡΟΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ … !!!


 Εισαγωγή:
 Τι περιέχει το σημερινό ΔΙΠΛΟ πρώτο «πακέτο» (Θα ακολουθήσουν και πολλά άλλα, διότι πλέον με αυτό το πολιτικό προσωπικό  θα υπάρχουν χιλιάδες – κέφια να έχουμε …):

1) Την μέθοδο και την σχετική νομολογία (ειδικά μετά το τρίτο μνημόνιο) για να γίνουμε απολύτως νόμιμα πολιτικά ανυπάκουοι και να κάνουμε στάση πληρωμών προς το κράτος και προς όλους τους φορείς του, τα οποία όπως γνωρίζετε και σίγουρα πλέον έχετε καταλάβει, ΔΕΝ είναι πλέον το κράτος των Ελλήνων και δεν δρα υπέρ των Πολιτών, μια και η κρατική εξουσία είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, με σκοπό να διαλύσει την Χώρα και να εξοντώσει τους Έλληνες … !!!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.)


                 Β! έκδοση        
Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία, ονόμασε το πολιτικό κλάδο αυτής, Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τον Οικονομικό κλάδο – (Οικονομική Εκμετάλλευση της Γης)- ονόμασε Παγκοσμιοποίηση.
Οι Λαοί, Κράτη, Έθνη, του πλανήτη, αντιδρούν στη ψυχολογική πίεση της Παγκοσμιοποίησης, η οποία αποσκοπεί στη βιολογική εξόντωση της ανθρωπότητας, για λόγους που θα εξηγήσουμε κατωτέρω.
Της Παγκοσμιοποίησης προϊσταται η παγκόσμια οικονομική Ελίτ των Σιωνιστών τραπεζιτών, (η παρέα ΡΟΤΣΙΛΝΤ), και των Βιομηχάνων του ΡΟΚΦΕΛΕΡ και άλλων της Ελίτ.
Της Ν.Τ.Π. προϊστανται οι οικογένειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, GOLDMAN SACHS, LAZARD OF ISRAEL, και ΣΙΑ.