Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

      
                                   Πρόλογος
                                   
Οι σύγχρονοι εφιάλτες πολιτικοί δεν ομιλούν καθόλου για τα Εθνικά μας θέματα, δεν ομιλούν για τη Μακεδονία, περιορίζονται ΜΟΝΟ στα θέματα της οικονομίας με τα οποία έχουν ζαλίσει τον Ελληνικό Λαό.
Τα μνημόνια τώρα τα βάπτισαν «δίχτυα ασφαλείας»……  

Περί καρκίνου.ΦΑΝΗ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ


Αγαπητοί γνωστοί και άγνωστοι φίλοι,
Η καρκινογένεση εξελίσσεται σε μάστιγα γι αυτό θα σας παρακαλέσω αφού το διαβάσετε να το προωθήστε. Με αυτό τον τρόπο ίσως συμβάλουμε στο να σωθούν ζωές.
Ήταν καλοκαίρι του 1997 και ήμουν σε κάποιο γερμανικό πανεπιστήμιο όταν η μητέρα μου στο τηλέφωνο μου είπε ότι ένας φίλος μου, που εκείνο το διάστημα ήταν και αυτός στην Γερμανία, είχε προσβληθεί από καρκίνο. Ταξίδεψα τέσσερις ώρες για να τον συναντήσω και όταν συναντηθήκαμε δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα. Δυο-τρία χρόνια αργότερα ένας μακρινός συγγενής έχανε την ζωή του από την επάρετη νόσο. Στα χρόνια που ακολούθησαν οι απώλειες λόγω καρκίνου έφτασαν στο κόκκινο. Μερικά χρόνια μετά έφυγε από την ζωή η κόρη του παραπάνω φίλου, ένα νέο κορίτσι 22 ετών, και ακολούθησαν ένας θείος, μια θεία, μια πολύ καλή μου φίλη, μια πρώτη εξαδέλφη, η μητέρα ενός καλού φίλου και συνεργάτη, ο πατέρας μου …………………