Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Στο σημείο που φθάσαμε το ΜΟΝΟ που μας ΣΩΖΕΙ είναι η στάση πληρωμών προς τα αρπακτικά τους δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας χαρακτηρισθεί αυτό «πιστωτικό γεγονός».
«Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», λέει ο Λαός. Εδώ χανόμαστε, το πιστωτικό γεγονός μας μάρανε;;; Ίσα-ίσα που θα τους κάνουμε διεθνώς ρεζίλι τους «εταίρους» στην Ε.Ε. & Ευρωζώνη!!!
Μας χρεοκόπησαν για να μας δανείζουν, για να βρεί πελάτες το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, & η Ευρωζώνη, όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά και για να μας αρπάξουν χρυσό, πετρέλαια, και Φυσικό Αέριο.
Ήδη ο Πάνος Καμμένος τους πρότεινε 70%-30%, ενώ η Σαουδική Αραβία παίρνει 50%-50% ως διεθνώς ισχύει. Ο Καμμένος λύσσαξε με τους ΑμερικανοΕβραίους Σιωνιστές. Πρόσφερε Γην και ύδωρ. Δεν θα του βγεί σε καλό στις επόμενες εκλογές. Τα έδωσε όλα...............

ΣΤΑ... ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στα... πλοκάμια του Σόρος το μεταναστευτικό και ο αφανισμός των Ελλήνων

ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ... ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Σαν... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα που έχουν ως βασικό χρηματοδότη το «γεράκι» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και της νέας τάξης πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος και αντικείμενο... δράσης, την «τακτοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και τον «αφανισμό» των Ελλήνων.