Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

SAVE FOUNDATION ANNUAL MEETING


Τα μέλη του ΔΣ της «Αμάλθειας» οι οποίοι παρουσίασαν την κατάσταση των σπάνιων φυλών στην Ελλάδα και τις δράσεις της «Αμάλθειας» από το 2006, έτος ίδρυσης του δικτύου.Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια γιατί διασώζουν-καταγράφουν-προβάλλουν την Πολιτιστική-Πολιτισμικη μας Κληρονομιά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Όταν ήμουν μικρός υπήρχε το πρόβατο ποικιλία Άργους , το λεγόμενο αράπικο, το οποίο εξαφανίστηκε στις ημέρες μας.Ενημέρωσα  δύο  ηλικιωμένουςτσοπάνηδες του χωριού που οι γονείς είχαν πρόβατα και τους ανέφερα αυτήν την ποικιλία διατηρεί σε κοπάδι κάποιος σε χωριο της Μεσσηνίας, έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον για την αγορά τουλάχιστον ενός ζευγαριού, γιατί είναι μια αρκετα παραγωγική ποικιλία.
Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ

ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΟΤΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!



                              Ανάλυση

Αυτά τα φλογερά- μη διπλωματικά- άρθρα σκοπόν έχουν να αφυπνίσουν από τον λήθαργο τους μισέλληνες προσκυνημένους πολιτικούς!!
Η νύχτα της 13ης Ιουλίου μετέτρεψε τον Τσίπρα από πατριώτη σε πρόβατο, κότα, & ορντινάντσα του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτές είναι οι 23 Εβραϊκές οικογένειες που κυβερνούν την Οικουμένη, (ΛΥΚΟΙ), και συναποτελούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή (N.W.O.)
Είναι οι ΛΥΚΟΙ που αναφέρουμε στο τίτλο.
Οι κότες είναι οι δικοί μας προδότες πολιτικοί!!!