Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΑΙΝΗΣ.ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΜΕΛΕΤΗ-ΕΡΕΥΝΑ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Η αγάπη μας,  για τη γενέθλια  πρέπει να μεγαλώνει  και να την μεταλαμπαδεύουμε  στους απογόνους μας, για να αγαπούν και αυτοί την πατρώα γη. Να μην ξεχαστούν πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις και πράγματα που έχουν σχέση με την υπαρξή μας, στον τόπο που γεννηθήκαμε.
Η πορεία της εξέλιξης του καθενός μας , ακολουθεί το  δρόμο της,  και ωφέλησε  τους καλούς που είχαν αξίες, οράματα και ιδανικά  και έβλαψε αυτούς  που είχαν στο μυαλό τους, στις σκέψεις, ιδέες  και πράξεις τους την καταστροφή και αδικία.
  Είναι γνωστή η άποψη ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ένα πείραμα. Είναι μια άποψη η οποία πρωτοακούστηκε την εποχή του πρώτου μνημονίου και καθημερινά, από τότε μέχρι σήμερα, κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ


 Φίλες και φίλοι, εδώ που φτάσαμε, εξαιτίας των κατακαθιών που, κατά καιρούς, ψηφίζαμε και κυρίως των «δημοκρατικών» και «προοδευτικών αριστεριστών, και των, ανά την επικράτειαν, οπαδών της πολυπολιτισμικότητας, μόνο μια επιχείρηση μπορούν ν’ ανοίξουν, οι «φωστήρες» μας, για να «πάρει μπροστά» η οικονομία μας, η οποία (επιχείρηση) τους ταιριάζει απόλυτα, σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες και τα γεγονότα.