Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Το υλικό που έχει στα χέρια του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα προκαλέσει διεθνή αναταραχή!


Η Ελλάδα έχει στα χέρια της 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ που τεκμηριώνουν τις γερμανικές θηριωδίες. Η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού αγόρασε από την υπηρεσία Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ (US National Archives & Records Administration)έναντι 11.084 δολλαρίων πολύτιμο  υλικό πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η χώρα μας για να αποδείξει τις γερμανικές θηριωδίες.Αφορά 162 μικροφίλμ που είχε στην κατοχή της η αμερικανική υπηρεσία αρχείων, καθένα από τα οποία περιέχει 500 με 3000 σελίδες εγγράφων από τον Γερμανικό Στρατό.

Η Ελλάδα διέσωσε την Γαλλίαν από χρεοκοπίαν και πολιτικόν αφανισμόν!!!


Άκρως επίκαιρη και επιβεβλημένη, ήταν η ιστορική αναφορά του Νίκου Τζανάκου, από τις στήλες του The Best (Ηλεκτρονική εφημερίδα, Τα νέα της Πάτρας, στις 17/3/15). Κατά τρόπον απλούν και άκρως παραστατικόν, υπενθύμισε σε όλους τους οικονομικούς εκβιαστές της χώρας μας, αλλά και στον Γάλλον Μοσκοβσί, που είχε το θράσος να πεί ότι δεν θα κρατήσομεν την Ελλάδα στο Ευρώ με κάθε  κόστος, ότι σε στιγμές ελαύνοντος οικονομικού αλλά και πολιτικού αφανισμού της Γαλλίας, την έσωσε η Ελλάδα!! Και τούτο συνέβη το 1815, όταν η Ελλάδα και υπόδουλος ούσα, είχε δύναμην επιβολής!! Δύναμην επιβολής και επιμορφώσεως της ανθρωπότητος διαχρονικώς την οποίαν ουδέποτε έχασε!! Αυτήν την δύναμην θέλουν τώρα οι ανεπίδεκτοι αγωγής μαθητές της να της αφαιρέσουν!!

ΜΗΝΥΜΑ προς το Λαό της Χαλκιδικής


   Θέμα: Μεταλλεία Χρυσού στις Σκουριές
   ---------------------------------------------------------------
Λαέ  της  Χαλκιδικής,
Κάθεστε επάνω σε ένα χρυσό βουνό.
Οι παγκόσμιοι Επικυρίαρχοι σας διαίρεσαν, σύμφωνα με την αρχή του «Διαίρει και Βασίλευε», για να σας κλέψουν το χρυσό της περιοχής.
Ο Λαός της χρυσοφόρας περιοχής των Σκουριών, έχει διαιρεθεί στα δύο,
Α) Σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τη προστασία του περιβάλλοντος,  και
Β) Σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα εργασιακά, φοβούμενοι μήπως αύριο μείνουν άνεργοι.