Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟ 2017. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
 Τα Τρίκαλα είναι πόλη της Δυτικής Θεσσαλίας, πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων. Η πόλη διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, ο οποίος αποτελεί παραπόταμο του Πηνειού.
Κάνοντας την πρώτη μου ανάρτηση στην ιστοσελίδα μου εύχομαι καλή χρονιά, υγεία με 2017 ευχές και να πραγματωθούν τα όνειρα που έχει επιθυμήσει και δρομολογήσει ο καθένας μας.
Πρωτοχρονιά κάναμε οικογενειακά στη Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σκοπός μου ήταν να συναντήσω το δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, και να του παραδώσω το βιβλίο του ΙΩΑΝΑ ΚΕΦΑΛΑ, ο οποίος περιγράφει στη σελίδα 41 την εγκατάσταση του Αιολίδη Περιήρη, ως βασιλιά στη Μεσσηνία, γύρω το 1500 Π.Χ.

Διαβάστε πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής σας

Διαβάστε πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής σας


Ο υγιεινός τρόπος διατροφής και διαβίωσης εξασφαλίζει καλή σωματική, διανοητική και ψυχική υγεία. Μπορείτε να προστατέψετε την υγεία σας με απλούς τρόπους εξασφαλίζοντας καθημερινή ευεξία αλλά και μακροζωία.
Διαβάστε και  προσπαθήστε να  ακολουθήσετε μερικές  από αυτές. 

-Όσο λιγότερα ζωικά λιπαρά περιέχει η διατροφή σας τόσο λιγότερα κακά λιπαρά εισέρχονται στο σώμα σας με καταστρεπτικές επιπτώσεις για την υγεία σας.