Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ



ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΒΑΛΥΡΑ ΙΘΩΜΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΚ 24002
ΤΗΛ.2724071016
Γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη. Μέχρι το 2002 η ζωή του κυλούσε απλά, όπως όλων μας. Το 2002 όμως, όλα άλλαξαν.
Σκοπός του έγινε η κατά το δυνατόν καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων και συνεργάζεται πλέον με ιατρούς και ερευνητικά κέντρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αποκλειστικά με αυτόν τον σκοπό.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Ο Γιώργος Πασχαλίδης τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010 για το συγγραφικό του έργο που επαναπροσδιορίζει τις ανθρώπινες αξίες με απώτερο στόχο το καλό της ανθρωπότητας, για τη συμβολή του στην επιστήμη και για το εθελοντικό του έργο. Είναι το πρώτο βραβείο λογοτεχνίας στα παγκόσμια χρονικά που απονέμεται για το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των βιβλίων του, για το ΜΗΝΥΜΑ που αυτά μεταφέρουν στον αναγνώστη.
Τον Μάρτιο του 2012 βραβεύτηκε από τον όμιλο για την UNESCO Τεχνων Λόγου και Επιστημών Ελλάδος για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη και για την ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων και του κυρίαρχου γονιδίου
Η Νέα γνώση που προσφέρει ο Γιώργος Πασχαλίδης στην ανθρωπότητα είναι αποτέλεσμα άμεσης θέασης και όχι αφηρημένου συλλογισμού – θεωριών που μας οδήγησαν σ’ αυτές τις ασθένειες.