Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Nα υπερασπιστούμε το ‘Όχι του ελληνικού λαού! Να υπερασπιστούμε την πατρίδα και τη δημοκρατία!



Στις 5 Ιουλίου, ο ελληνικός λαός απέρριψε, με συντριπτική πλειοψηφία, το τελεσίγραφο των Πιστωτών, που ενεργούν ως ανελέητοι αποικιοκράτες και καταστροφείς της χώρας μας. Ζήτησε την διακοπή της μνημονιακής πορείας καταστροφής και λεηλασίας της χώρας, αποικιοποίησης της Ελλάδας, που ξεκίνησε τον Μάιο 2010.

ΑΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

        Μεταπολίτευση, ΤΕΛΟΣ. Λαός χωρίς ηγεσία... με έναν Πρωθυπουργό χωρίς ηθική νομιμοποίηση σε ένα πολιτικό περιβάλλον "πτωχευμένο". Το ελληνικό Κοινοβούλιο σε απόλυτη κοινωνική "καραντίνα". Τώρα πλέον μπορούμε να μιλάμε για "βούρκο" τής δημοκρατίας και όχι για Ναό της... Αυτήν τη στιγμή η χώρα είναι ακυβέρνητη. Είναι στην κυριολεξία "ακέφαλη". Μέσα σε λίγες ημέρες "ακυρώθηκε" το σύνολο της δημοκρατικής λειτουργίας. Το μεγαλειώδες "ΟΧΙ" τού ελληνικού λαού "αποκεφάλισε" την ελληνική κοινωνία, εφόσον η ηγεσία παραδόθηκε στο "ΝΑΙ" και ο λαός βρίσκεται "απέναντι". "Τιμωροί" και "δωσίλογοι" ταυτίστηκαν και απομονώθηκαν από τον υπόλοιπο λαό. Η κυβέρνηση "ξόδεψε" την κυβερνητική "εντολή" τού λαού και ο Πρωθυπουργός αγνόησε ένα διαπραγματευτικό "ΟΧΙ", το οποίο ο ίδιος ζήτησε.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΡΙΖΙΚΑ"



Λάβρος κατά των δανειστών ο διάσημος  Αμερικανός γλωσσολόγος, φιλόσοφος και πολιτικός ακτιβιστής, Νόαμ Τσόμσκι ο οποίος δήλωσε με αφορμή το σημερινό κρίσιμο ελληνικό δημοψήφισμα ότι «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η γενναία αντίσταση των Ελλήνων με την ενθάρρυνση της παγκόσμιας αλληλεγγύης,  θα σώσει αυτούς, αλλά και άλλους, από τη σκληρή μοίρα που υπαγορεύονται από τους σημερινούς αφέντες» δίνοντας το στίγμα για το ποια επιλογή θα προτιμούσε να προκύψει από την κάλπη.