Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Οδοιπορικό στους βυζαντινούς ναούς της Κεντρικής Μεσσηνίας (A! ΔΙΑΔΡΟΜΗ)


Το σύστημα αναδεικνύει το έτος 2011, τη φτώχεια, τη γύμνια και τις αμαρτίες του. Ήλθε η ώρα του λογαριασμού, ήλθαν στο φως τα οικονομικά, τα κρυμμένα χρέη, οι προστατευόμενες επιχειρήσεις, το βαθύ κράτος, οι άμεσες-έμμεσες επιδοτήσεις, οι πελατειακές σχέσεις, τα δάνεια και οι πτωχεύσεις κράτους-ΔΕΚΟ-επιχειρήσεων-νοικοκυριών, το κόμμα-κράτος-κυβέρνηση σε πλήρη ασυνεννοησία, η ατιμωρησία και η φθορά των συνειδήσεων από την επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα. Ήλθε η ώρα για αλλαγές συμπεριφορών και
νοοτροπιών.
Οι δείκτες στην Ελλάδα παιδεία, υγεία, απασχόληση, υποδομές, επενδύσεις, οικονομία, νέες τεχνολογίες, πεδίο καινοτομίας, ανταγωνιστικότητα, πολιτιστική-πολιτισμική δραστηριότητα συγκρινόμενοι με άλλες χώρες, μας κατατάσσουν στις τελευταίες θέσεις.
Στην κάθε εποχή της ανθρωπότητας υπάρχουν άνθρωποι Άξιοι, Ικανοί, του Είναι και του Γίνεσθε και άνθρωποι Ανάξιοι, Ανίκανοι του Δήθεν και του Φαίνεσθε. Αυτά καθορίζονται, επηρεάζονται και προσδιορίζονται από τους παράγοντες Κληρονομικότητα και Περιβάλλον(φυσικό και ανθρωπογενές).  Ανάλογα με τη διαφοροποίηση των τριών πυλώνων μας που είναι η Πίστη, το Συναίσθημα και η Λογική οδηγούμεθα στις δυο παραπάνω κατηγορίες ανθρώπων. Δηλαδή και γεννιόμαστε και γινόμαστε. Αυτά σύμφωνα με την επιστήμη που σπούδασα, τη ΒΙΟΛΟΓΙΑ.