Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ


 – Ολες οι ΜΚΟ, τα ιδρυτικά μέλη και τα ποσά που έλαβαν από το υπουργείο Εξωτερικών επί ημερών ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΥ, κολλητάρι του Τζέφρι! Έτσι “ΡΟΚΑΝΙΖΑΝ” τα χρήματα του Ελληνικού λαού!



92

Δείτε τον  κατάλογο  με όλες τις ΜΚΟ, τους υπεύθυνους, τα ιδρυτικά μέλη και ποσά που έλαβαν από το υπουργείο Εξωτερικών, (Φεβρουάριος 2014) επί ημερών Ρόντου.
Είναι προφανές ότι στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται οργανώσεις που έχουν αξιοποιήσει στο 100% τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου και που έχουν επιτελέσει τεράστιο έργο. Ωστόσο είναι σημαντικό οι πολίτες της χώρας να έχουν πλήρη εικόνα για το πως ξοδεύτηκαν τα δημόσια χρήματα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.

Αντιστρ. Ν. Τουμαρίδης .““Έστ” ΑΝ ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι…
Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!», ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 Π.Χ., που σημαίνει: ““Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας… Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!»…