Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τα 13 πράγματα που δεν κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι!



ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Τι είναι αυτό που κάνει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες «ανθεκτικούς» και δυνατούς να ανταποκρίνονται σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους;
Πολλά άρθρα κάνουν λόγο για τα κρίσιμα χαρακτηριστικά ψυχικής αντοχής που πρέπει να διαθέτει κάποιος, όπως για παράδειγμα επιμονή, αισιοδοξία και μια αλάνθαστη ικανότητα να κάνουν μέχρι και την αποτυχία… επιτυχία. 


Πέρα από τη σωματική δύναμη και την καλή κατάσταση υγείας που απαιτείται να έχει κανείς, η ψυχική και διανοητική δύναμη κρίνεται πιο σημαντικός παράγοντας, όπως αναφέρεται σε άρθρο στο περιοδικό Forbes.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες προτιμούσαν το κρύο νερό 

Ήξερες γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες προτιμούσαν το κρύο νερό;  Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το κρύο μπάνιο έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό Ο ρόλος  του νερού στους οργανισμούς είναι μεταφορικός,θερμορρυθμιστικός και διαλυτικός. Για τους τρεις αυτούς λόγους, επιβάλλεται να πίνουμε νηστικοί δύο ποτήρια νερό και στη διάρκεια της ημέρας να πίνουμε οκτώ ποτήρια,για να έχουμε την ομαλή λειτουεγία του οργανισμού και να διατηρούμε την υγεία μας. Άλλωστε ο ανθρώπινος οργανισμός το 70% του βάρους του είναι νερό και σε άλλους υδρόβιους οργανισμούς το ποσοστό του νερού είναι μεγαλύτερο, καθώς στα φρούτα και τα λαχανικά. Εκτός από το πιόσιμο του νερού, η χρήση του κρύου μπάνιου, δίνουν ευεξία και ζωντάνια στο δέρμα και το κορμί είναι χωρίς κυτταρίτιδα και αισθησιακά μοιάζει με δέρμα μικρού παιδιού. Ας γίνει η αρχή από σήμερα και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα. Αιμορροίδες, δυσκοιλιότητες, κυτταρίτιδες, βλεφίτιδες κ.λ.π. θα αρχίσουν να εξαφανίζονται από τον ανθρώπινο οργανισμό.