Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τι είναι ΕΡΜΗΝΕΙΑ; ΑΣΤΡΑΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ


Ερμηνεία είναι σύζευξη των δύο πλευρών του ανθρώπου και των δύο αντιληπτικών ικανοτήτων των ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Είναι μια ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ενός κειμένου ενός έργου, των συμβόλων και των συμβολισμών που περιέχει ανάλυση και σύνθεση επαγωγικών και αναγωγικών σκέψεων και προσεκτικών συλλογισμών. Είναι και μια επικοινωνία με το Πνεύμα του δημιουργού του έργου .

ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

            ΑΝΟΙΧΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ
                              Θέμα: «Επιχείριση Νοθεία»
                    
  Σεβαστοί  Κύριοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης
    ---------------------------------------------------------------------
Εκλογές έρχονται. Ας υποθέσουμε πως ο Ελληνικός  Λαός ψηφίσει και δώσει π.χ. ένα 20%  στη  φυλακισμένη ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ, (Βλέπε  τρέχουσα πρόσφατη δημοσκόπηση της ηλεκτρονικής  εφημερίδος NEWSBOMB), στη περίπτωση αυτή,   ποία είναι η θέση  της Ανωτάτης Δικαιοσύνης;;;;;;
Θα προέλθετε σε αντιπαράθεση με τον Ελληνικό Λαό;;;
δεδομένου ότι η πολιτική αυτή παράταξη μετρά ήδη δύο νεκρούς!!! Η φυλάκιση του κόμματος αυτού, θυμώνει τον Ελληνικό Λαό, που είναι ο εργοδότης σας.
Η φυλάκιση είναι η καλλίτερη πολιτική διαφήμιση, για το κόμμα αυτό. Όπως έγραψαν τα ΜΜΕ η φυλάκιση του πατριωτικού αυτού κόμματος , ήταν εντολή της A. J. C. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων της Γης.

Για το τζαμί του Βοτανικού Σαράντος Ι. Καργάκος, Ιστορικός - Συγγραφέας

Μου ζητήθηκε προ καιρού να έχω συμμετοχή σε μια συζήτηση για το υπό ανέγερση τζαμί σε μια πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεοράσεως. (Αλήθεια, κανείς αρμόδιος δεν σκέφθηκε τί σημαίνει ο όρος δημόσιος, όταν εκφέρεται κατά θηλυκού γένους;). Αρνήθηκα, προφασιζόμενος βαρηκοΐα.  Η κυρία, όμως, ήταν επίμων και μου πρότεινε να σταλεί συνεργείο στο σπίτι μου, όπου θα κάνω μια δήλωση με τις απόψεις μου και δεν θα υπάρξει πρόβλημα εμπλοκής σε διάλογο.