Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Και πείνα έχουμε και βασανιστήρια και πολύ πλούτο»

σκηνοθέτρια Αντζελα Μπρούσκου μιλά για την ελληνική πραγματικότητα

«Θα ήθελα να ρωτήσω τον υπουργό Πολιτισμού για την καθημερινότητά του: Πού μένει; Σε ποια σχολεία πηγαίνουν τα παιδιά του; Σπουδάζουν εδώ ή στο εξωτερικό; Κι αν αρρωστήσει, θα πάει στο «Τζάνειο» να περιμένει στην ουρά;
Ετοιμάζει τις «Βάκχες» για την Επίδαυρο Ετοιμάζει τις «Βάκχες» για την Επίδαυρο  Αυτές είναι οι ερωτήσεις που προσωπικά έχω να κάνω στον κ. Παναγιωτόπουλο και σε όσους απ' τη συγκυβέρνηση έχουν περιθωριοποιήσει τους ανθρώπους των τεχνών», λέει θυμωμένη η Αντζελα Μπρούσκου, η οποία στις 3 και 4 Μαΐου μεταφέρει στο Λιθογραφείο της Πάτρας τη συγκλονιστική εκδοχή της πάνω στην «Ψύχωση 4.48» της Σάρα Κέιν. Το δε καλοκαίρι (8 και 9 Αυγούστου) θα παρουσιάσει στην Επίδαυρο τις «Βάκχες» του Ευριπίδη, «μακριά από γραφικότητες και πανηγύρια με νταούλια», με έναν αναπάντεχο θίασο. Τον Διόνυσο θα υποδυθεί η Αγλαΐα Παππά. Οι πρόβες ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Καρδιοχειρουργός μιλάει για την απάτη της χοληστερίνης!!!



dwight_lundell1 Ο Δρ Dwight Lundell
στο PreventDisease
Εμείς οι γιατροί με όλη μας την εκπαίδευση , τη γνώση και την εξουσία, αποκτούμε συχνά ένα αρκετά μεγάλο εγώ και είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος .
Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση.
Δεν σας κρύβω ότι κάναμε λάθος.
Ως χειρουργός καρδιάς με 25 χρόνια εμπειρίας, έχω εκτελέσει πάνω από 5.000 εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, σήμερα είναι η μέρα μου για να διορθώσω το λάθος με τα ιατρικά και τα επιστημονικά δεδομένα .
Έχω εκπαιδευτεί για πολλά χρόνια με άλλους εξέχοντες γιατρούς με την ένδειξη “διαμορφωτές της κοινής γνώμης”.