Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ομηρικά Έπη Homer Papers Επιλογές γι' αυτή την ανακοίνωση Παίζοντας ο Διόνυσος μέσα στον ΧΡΟΝΟ

Ομηρικά Έπη Homer Papers
Παίζοντας ο Διόνυσος μέσα στον ΧΡΟΝΟ και τον ΧΩΡΟ , ορίζει την νομοθετική εξουσία του ΟΛΟΥ, γιατί υπάρχει μία αφανής ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, που επαναφέρει την ΤΑΞΗ και την οποία ο Διόνυσος επικαλείται να εφαρμόσει.
Ο κόσμος θα είναι αιώνια νέος, όπως είναι και ο γυιός του Διός και της Σεμέλης, ο μεταξύ της Αθανασίας και της θνητότητας, ο οποίος έχει αναλάβει την φροντίδα των ψυχών των ελλόγων και νοήμονων όν...
Δείτε περισσότερα


Το ανοιξιάτικο σχολείο της φύσης στο Ταύγετο για τους εκπαιδευτικούς μέλη της ΠΕΕΚΠΕ 23-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014



 Στις 24 Φεβρουαρίου 2014 - 3:23 μ.μ., ο χρήστης peekpe pel <peekpe.pel@gmail.com> έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 

η ΠΕΕΚΠΕ Πελοποννήσου οργανώνει το ανοιξιάτικο σχολείο της φύσης στο Ταύγετο για τους εκπαιδευτικούς μέλη της ΠΕΕΚΠΕ από την Πελοπόννησο και από  όλη την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα από τις  23 έως 26 Απριλίου και θα φιλοξενηθούμε στις κατασκηνώσεις του Δήμου Καλαμάτας στην Αγία Μαρίνα στον Ταύγετο, υψόμετρο 1400 μ.. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει  πάνω από 150 άτομα και επειδή μπαίνουμε στον πειρασμό να βρεθούμε όλοι όσοι θέλουν να φτάσουν μέχρι αυτόν τον πανέμορφο τόπο θα θέλαμε τη βοήθειά σας! 

5 πράγματα που κάνουν οι υγιείς άνθρωποι κάθε πρωί!!!


 Η πρωινή άσκηση και η θετική διάθεση δεν είναι κάτι που εφαρμόζουν πολλοί στη ζωή τους αλλά αξίζει μια εβδομάδα, να το δείτε σαν πρόκληση και να το δοκιμάσετε και μετά να κρίνετε οι ίδιοι το πόσο καλό σας έκανε αυτή η αλλαγή τακτικής.
5 πράγματα που κάνουν οι υγιείς άνθρωποι κάθε πρωίΜην περιμένετε να ξεκινήσετε ξαφνικά με περισσή ενέργεια το πρωινό σας, αν δεν ζορίσετε τον εαυτό σας λίγο. Λίγο σπρώξιμο όλοι το χρειαζόμαστε για να σηκωθούμε από το κρεβάτι και μην ξεχνάτε πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» ακόμα και στην καλή διάθεση.
Οι παρακάτω συνήθειες, όχι μόνο δίνουν ένα γερό έναυσμα στην ημέρα σας, αλλά σας προδιαθέτουν να εργαστείτε πιο ήρεμα, με λιγότερο άγχος και με ένα σώμα ικανό να ακολουθήσει κάθε σας ιδέα και πόνημα, μέχρι το τέλος της ημέρας.