Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ !!!

Όταν θα ακούτε "δεν υπάρχει άλλη λύση" αυτό να έχετε στο μυαλό σας μεταξύ άλλων......
Και για να μην προβληματίζεστε πολύ, προσπαθούν όλα αυτά τα τελευταία
χρόνια να αλλάξουν ει δυνατόν και τους Διεθνείς κανόνες
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ !!!
Μία από τις πολλές "πίπες" με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα πουλημένα αστικά τομάρια και οι παρατρεχάμενοι της κάθε λογής εξουσίας, είναι και το "τώρα πια δεν γίνεται τίποτε". Εννοούν, δηλαδή, ότι τώρα πια έχουμε βάλει βούλες και υπογραφές στα διάφορα μνημόνια και δεν γίνεται να τα ακυρώσουμε.
Ο πρωθυ το έχει πει σταράτα: "Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα αλλά σέβεται την υπογραφή της".

Πολιτική αστοχία η πρόταση για εκλογές;


 Αν δεν είχαν γίνει πρόωρες εκλογές, η Ελλάδα θα ευρίσκετο σε διαφορετικόν δρόμον και δεν  θα στέναζε επί ένα τετράμηνον όπως  τώρα, υπό την μπότα των σκληροτράχειλων δανειστών. Ενδέχεται αυτήν την περίοδον να γινόταν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ να νικούσε, οπότε θα είχε περισσότερον βατόν δρόμον να υλοποιήσει  το, πρόγραμμά του. Δυστυχώς επέμενε στις εκλογές. Το μέλλον άδηλον μέχρις αυτήν την στιγμήν.
Το πλέον άσχημον και πολιτικώς αποφευκτέον, είναι ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ομιλούν για προκήρυξην εκλογών, αν δεν επέλθει συμφωνία με τους δανειστές! Και αυτό για να εκφράσει την γνώμην του ο Λαός, αν δέχεται τις προτάσεις των δανειστών.  Δεν πρόκειται για ορθήν αιτιολογίαν προς προκήρυξην εκλογών. Ο Λαός εκλέγει τριακοσίους για να κατευθύνουν τις τύχες του. Εκείνοι είναι υπεύθυνοι και εκείνοι έχουν εισχωρήσει στα άδυτα των διαπραγματεύσεων και γνωρίζουν λεπτομέρειες. Ο Λαός δεν γνωρίζει τίποτε. Και αν μπορούσε να διαπραγματευθεί μόνος του δεν  θα χρειαζόταν Αντιπροσώπους!!! Προσωπικώς αν κληθώ να αναλύσω  τις προτάσεις των δύο μερών δεν θα τις εννοήσω  prima vista, σε βάθος!  Πως λοιπόν έχομεν απαίτησην να εκφράσει την ετυμηγορίαν του  ο Λαός;