Γευτήκαμε την κάθε εποχή, τα βιολογικά
προϊόντα της μάνας γης, χωρίς ορμόνες, φυτοφάρμακα και λιπάσματα, αλλά μόνο με
τη χρήση της χωνεμένης κοπριάς των ζώων, το γλυκορίζι, ή
γλυκόριζα τους βολβούς, τα σπαράγγια, τα φρούτα, τα μανιτάρια , τα άγρια χόρτα, τα
πουλιά, τα ψάρια, τις γευστικές και νόστιμες κόκκινες αγκαθωτές μενίδες και
γκαστρούδες του βάλτου, τα χέλια, τα καβούρια, και ξεδιψάγαμε από τα
κρυστάλλινα και γάργαρα νερά του ποταμού και των ρεμάτων των
χωριών της περιοχής μας που δεν είχαν φυτοφάρμακα,
νιτρικά και μικρόβια.