Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

12-8-1964- 12-8-2014. 50 χρόνια από την ημέρα της μοναχικής κουράς του Μητροπολίτη Μονεμβασιάς-Σπάρτης Ευσταθίου.


12-8-1964- 12-8-2014. 50 χρόνια ποιμαντικού βίου. Άξιος
Στην ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, προκειμένου να προσευχηθεί στη Μονή της μετανοίας του με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ημέρα της μοναχικής του κουράς.
Η κουρά του Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου έγινε από τον τότε τοποτηρητή της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρό Ευστάθιο, στις 12 Αυγούστου 1964.
Πλήθος πιστών κατέκλυσε την Ιερά Μονή Βουλκάνου για να τιμήσει τον Μητροπολίτη Ευστάθιο και να παρακολουθήσει τον Εσπερινό και την Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του ιδίου.

Αμφίπολη: Πανελλήνια αγωνία εάν βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Με την ανακάλυψη της λαμπρής εισόδου του ταφικού μνημείου στην Αμφίπολη, οι εξελίξεις διαδέχονται ραγδαία η μία την άλλη και ανατρέπουν τα δεδομένα αλλά και την ιστορία.
Σύμφωνα με το τοπικό ιστολόγιο amfipolinews, σιωπή και απόλυτη μυστικότητα υπάρχει από την πλευρά των αρχαιολόγων, καθώς είναι πλέον βέβαιοι ότι βρίσκονται κοντά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη που θα συνταράξει όχι μόνο το πανελλήνιο, αλλά ολόκληρη την υφήλιο.
Η ανασκαφή του μαρμάρινου περιβόλου του Τύμβου έχει ολοκληρωθεί με την εύρεση της βασιλικής πύλης του τάφου. Ένα θολωτό δωμάτιο ξεπροβάλλει από τη δεσπόζουσα πύλη.

Αμφίπολη: Πανελλήνια αγωνία εάν βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

O μηχανισμός της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών.Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer)

    “Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε. Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια".

       Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτομερή παρατήρηση, ο Χάμερ ανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών. Όπως λέει, η ασθένεια είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος - αυτή είναι η νέα ιατρική.