Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Ο μπάρμπα Γιώργης Τσιλίκας ,από Σκάλα Μεσσηνίας, σχολιάζει την ελληνική επικαιρότητα με ένα ποίημα , το οποίο έγραψε 1-7-2015 και ένα κείμενο με τίτλο:Το δημοψήφισμα θα κρίνει το μέλλον μας, το οποίο έγραψε 29-6-2015.
Απολαύστε τα,  από έναν  μάχιμο της ζωής.

Διερωτώμαι αν κάποιος θα μπορούσε να μου πει (by hypothesis) τι μπορεί να συμβεί ΕΑΝ:

ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟ:  Eξετασθεί η σύμβαση της Βιέννης περί ακυρώσεως Συνθηκών για όλες τις περιπτώσεις δυνατής ακυρώσεως συν το επιχείρημα ότι οι ψηφίσαντες Ναι στα Μνημόνια το έπραξαν κατόπιν ανοιχτής ΑΠΕΙΛΗΣ διαγραφής από το Κόμμα επομένως κατά παράβασιν Συνταγματικού άρθρου περί ελευθέρας βουλήσεως των βουλευτών (με παράλληλη δικαστική δίωξη του/των  Αρχηγού/γών Κόμματος που εξετόξευσαν παρόμοιες απειλές)

ΑΡΘΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:

- 1ον. Να διακηρύξει η κυβέρνησις ότι ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΝΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και θα εκπληρώσει τις υπoχρεώσεις της μετά από αυτό όποτε ήθελε συμβεί

(το αυτό έπραξε η γερμανική Capital Raisingfiliale της ΙΚΒ το 2009, χωρίς να προκαλέσει την «ηθική» του Σόϋμπλε και της Μερκελ «να τηρήσει τις υποχρεώσεις της»)

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΟΚ & ΔΕΟΣ

                    
                       Πρόλογος
Αυτά που θα διαβάσετε συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα.
Η Υπερ-δύναμη που δημιουργεί το «Δόγμα του Σοκ» στους Έλληνες, είναι η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Οι παγκόσμιοι Δικτάτορες τα θέλουν όλα δικά τους.
Το Δόγμα του Σοκ εφαρμόζεται τώρα επάνω στους Έλληνες, από τους δανειστές-άρπαγες, (TΡΟΪΚΑ), και τα πιόνια αυτών πολιτικούς της Ε.Ε.
Το Σοκ & Δέος επάνω στους Έλληνες επιδεινώνεται με την αθρόα εισβολή Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στη χώρα.
Οι μαριονέτες πολιτικοί της Ε.Ε. θα αποφασίσουν για την Ελλάδα, ότι διαταχθούν από το βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και πρόεδρο της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής Ελίτ!!!

ΣΗΜΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ- ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

              ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ                      ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ-
         -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΓΑΠ - & ΣΑΜΑΡΑ
ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ «ΝΑΙ» ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ελληνες, μην ενδίδετε στα νέα μέτρα λιτότητος της Ε.Ε.
Έλληνες, μην ενδίδετε στα διαγγέλματα των παλαιών διεφθαρμένων πολιτικών.
Είναι προδότες του Ελληνισμού.
Κατάγονται από ξένη φυλή.

Οτι και να ψηφισεις


Οτι και να ψηφισεις εγω δεν θα σου κρατησω καθολου κακια γιατι όλοι στο ίδιο καράβι είμαστε και θα χρειαστει σεβασμός και αγάπη μεταξύ μας για να τα βγαλουμε περα στο αγνωστο μελλον.
Μόνο πρόσεξε πολύ παρακαλω: Αυτή φαινεται να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Γιατι οι δυναμεις μας εχουν περιορισθει πολυ. Μετα δεν θα εχουμε την πολυτελεια να λεμε οτι οι άλλοι φταίνε…  (και οταν πια στο τελος και το “Γουδι” θα γινει μουσουλμανικης ιδιοκτησιας… σαν οι προδοτες θα κυκλοφορουν ανενοχλητοι με τα γιοτ…)