Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πίνοντας νερό με άδειο στομάχι !


Είναι συνηθισμένο στις μέρες μας, στην Ιαπωνία, να πίνουν νερό αμέσως μετά το ξύπνημα, κάθε πρωί.

Πονοκέφαλο, σωματικό πόνο, καρδιαγγειακό σύστημα, αρθρίτιδα, ταχυπαλμία, επιληψία, περίσσιο λίπος, ασθματική βρογχίτιδα ,...

φυματίωση *** (επαλήθευση από έναν εμπειρογνώμονα) ***, μηνιγγίτιδα, ασθένειες των νεφρών και των ούρων , έμετο, γαστρίτιδα, διάρροια, αιμορροίδες,

Απίστευτο: Δείτε τι έπαθε μία γυναίκα πίνοντας τρία λίτρα νερά καθημερινά!

Η Σάρα Σμιθ, 42 ετών, έπασχε από συχνούς πονοκεφάλους και δυσπεψία που την ταλαιπωρούσαν επί σειρά ετών. Αποφάσισε, κάποια στιγμή, να συμβουλευτεί το γιατρό για το πρόβλημά της. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες καταναλώνει λιγότερο νερό απ’ όσο προτείνουν οι γιατροί σε ημερήσια βάση. Απίστευτο: Δείτε τι έπαθε μία γυναίκα πίνοντας τρία λίτρα νερά καθημερινά!Η Σάρα ξεκίνησε να πίνει 3 λίτρα νερό κάθε μέρα για ένα μήνα. Έβγαλε μια φωτογραφία τον εαυτό της πριν και μετά και η σύγκριση είναι συγκλονιστική. Την ιστορία της μετέφερε σε μεγάλης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα.
Γράφει η Σάρα Σμιθ στην Dailymail:
“Θα σκεφτείτε ότι δεν έχω τίποτα κοινό με μια καμήλα, αλλά κι όμως, και οι δυό μας μπορούμε να ζήσουμε επί μακρόν χωρίς νερό.
Συνήθως, ξεκινούσα την ημέρα μου με ένα φλυτζάνι τσάι, μετά έπινα ένα ποτήρι νερό με το μεσημεριανό φαγητό και ένα με το βραδινό γεύμα μου, περίπου δηλαδή 1 λίτρο υγρά ημερησίως. Ενιωθα πλήρης αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι καθόλου αρκετό.