Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Στην Αμφίπολη "σκάβουν"... …και "τρίζουν" τα "θεμέλια" όλου του κόσμου.


 Στην Αμφίπολη "γεννιέται" o ελληνισμός τού μέλλοντος.
Στην Αμφίπολη "γεννιέται" η ελληνική Τάξη Πραγμάτων.
    Από την πρώτη στιγμή τής ίδρυσης του σύγχρονου ελληνικού κράτους το παγκόσμιο σύστημα ήταν σε διαρκή συναγερμό. Οι ισχυροί του κόσμου, οι οποίοι επέτρεψαν την ίδρυση αυτήν, γνώριζαν εξ' αρχής πόσο επισφαλές ήταν το εγχείρημά τους. Γνώριζαν εξ' αρχής πόσο επικίνδυνο για τη λειτουργία τού παγκοσμίου —και όχι μόνον του χριστιανικού— συστήματος ήταν η ύπαρξη ενός ομοιογενούς ελληνικού συστήματος. Γνώριζαν εξ' αρχής ότι παίζουν με μια "βόμβα", η οποία δεν συγχωρεί λάθη και θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να "σκάσει" στα μούτρα τους. Γνώριζαν ότι υπήρχε κίνδυνος να ανοίξουν τον "ασκό του Αιόλου" και να τους καταστρέψει όλους η επιλογή τους. Απελευθέρωναν ένα "φίδι", το οποίο ήθελαν να το βάλουν στην ίδια "αυλή" με τα "κατοικίδιά" τους …Ένα "φίδι", του οποίου τα ένστικτα δεν θα το συμμόρφωναν ποτέ στις εντολές τους …Ένα "φίδι", που θα αρκούσε μια στιγμιαία ολιγωρία για να τους "δαγκώσει".

Ο ¨ΤΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΦΟΣ...


Σύμφωνα με τον ερευνητή Βασίλειο Βασιλάκο εκ της Τραπεζοντής Σπάρτης στο βιβλίο του «Οι μύστες του Ταϋγέτου» αναφέρει:«Ελληνικό κράτος καλείται το τμήμα της γης που αποτελείται από υψηλές & αιχμηρές κορυφές επί το πλείστον πετρώδεις για την δημιουργία σκιών και κατ΄επέκταση θρησκειών». 

Γνωρίζεις πώς να βάζεις όρια στους άλλους;


Γνωρίζεις πώς να βάζεις όρια στους άλλους;

Μπορεί να αλλάξει η ζωή μας βάζοντας όρια στους άλλους; Ποια και πως;


Τα προσωπικά μας όρια που πρέπει να βάζουμε στους άλλους συνηθίζονται πολλές φορές να κατηγοριοπούνται σε 7 κατηγορίες. Αυτές τις κατηγορίες θα σας παρουσιάσω σήμερα, προσθέτοντας και τις δικές μου παρατηρήσεις.

Γράφει η ψυχολόγος και συγγραφέας Εlyane Savage.