Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.

Υπάρχει Παράδεισος στη Γη; ΝΑΙ! Δείτε τον...

Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.
Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:

Του Χρήστου Πασαλάρη. Χωρίς εσένα, ω Ελλάδα, τι θα ήταν ο κόσμος»!.



pasalaris 100ΤΗΝ ΩΡΑ που γράφονται οι γραμμές αυτές ξεκινά στη Βουλή (με προβλεπόμενο άνωθεν θετικό αποτέλεσμα) η συζήτηση του «θηριώδους» πολυνομοσχεδίου, από την ψήφιση του οποίου, τα μεσάνυχτα σήμερα, θα εξαρτηθεί και η περιβόητη «δόση». Την οποία θα «ευλογήσουν» μεθαύριο στις Βρυξέλλες οι ξένοι «προστάτες» μας, που άλλο δεν θέλουν από το να κρατάνε δέσμια τη δόλια Ελλάδα!..
ΜΕΘΑΥΡΙΟ λοιπόν θα ματώσει ακόμη μια φορά η εθνική πληγή του ξένου δανεισμού, που -ας μην το ξεχνάμε- ξεκίνησε τη διετία 1824-25 με εκείνα τα ληστρικά δάνεια από την τότε «προστάτιδα» Αγγλία (τα οποία φαγώθηκαν καθ’ οδόν προς την Ελλάδα).
Συνεχίστηκαν εναλλασσόμενα με τρεις πτωχεύσεις ώς το 1893 και κορυφώθηκαν επί των ημερών της τρόικας, έτσι που σήμερα η πατρίδα να χρωστά 320 δισ., αλλά οι κυβερνήσεις της τετραετίας να θριαμβολογούν ότι… την έσωσαν από τη χρεωκοπία!..