Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

     Ελληνίδες- Έλληνες,
Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταστροφή.
Ευτυχώς εκλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις.
Ο Λαός τόλμησε, και φαίνεται να δικαιώνεται.
Η νέα κυβέρνηση φαίνεται αρκετά δυνατή και αποφασισμένη, για να απορρίψει και ακυρώσει τις προδοτικές συμφωνίες (Μνημόνια, κλπ.)  που υπέγραψαν οι προηγούμενες δειλές, φοβισμένες, άτολμες, και εφιαλτικές κυβερνήσεις.
Μέσα σε μια εβδομάδα επανήλθε η ελπίδα στους Έλληνες.
Αποκτήσαμε πάλιν Εθνική υπερηφάνεια. Τα άλλα κράτη αρχίζουν δειλά-δειλά να μας υποστηρίζουν, έναντι των διεθνών Σιωνιστών δανειστών αρπακτικών και τρωκτικών.
Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω. Μπλέχτηκαν Αμερική-Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα.
Οι Αμερικάνοι & Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για εμάς επειδή μας αγάπησαν, το κάνουν επειδή τρέμουν μήπως στραφούμε προς τη Ρωσία.

Το Δίκαιο και το όχι της Ελλάδος

Καλημέρα σας:
Σας στέλνω ένα νέο άρθρο για ενημέρωσή σας, δημοσίευση, ανάρτηση ή προώθηση με τον κάτωθι τίτλο:



- συνέβη εις την Γερμανία –

Η οικονομική κρίση την οποία βιώνει ο λαός μας, αλλά και πολλοί άλλοι λαοί της Ευρώπης και του κόσμου, δεν είναι μόνον το αποτέλεσμα εσφαλμένων πολιτικών των ηγεσιών των, αλλά παράλληλα και συνέπειες της πολιτικής εκείνων οι οποίοι  για ιδιοτελείς και μόνον λόγους και όφελος καταστρατήγησαν τις παγκόσμιες Αξίες και τις Αρχές του Δικαίου. Με τα γνωστά αποτελέσματα  και τις βαριές συνέπειες τις οποίες πληρώνει τώρα και η Πατρίδα μας.

Οι σταυροφόροι εισβάλουν στην Κωνσταντινούπολη.

Βασανίζουν, βιάζουν και μια πόρνη χορεύει πάνω στην Αγία τράπεζα της Αγίας Σοφίας. Το πολιτιστικό έγκλημα

alosi
Ένοχοι και Αθώοι
H Δ΄ Σταυροφορία υπήρξε ίσως το βαρύτερο πλήγμα που δέχθηκε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία στη χιλιόχρονη ιστορική της πορεία.
Μια σειρά οξύτατων ανταγωνισμών της βυζαντινής αριστοκρατίας, με έπαθλο τον αυτοκρατορικό θρόνο, επέτρεψαν σε μια ορδή θρησκόληπτων δυτικών να επιτεθεί εναντίον της Κωνσταντινούπολης. Οι αρχηγοί της σταυροφορίας ήθελαν να μοιραστούν το βυζαντινό κράτος, αλλά οι άνδρες τους αδημονούσαν να λεηλατήσουν τους παραμυθένιους θησαυρούς της πλουσιότερης πόλης της ανθρωπότητας. Η σταυροφορία ξεκίνησε για τους άγιους τόπους, αλλά δεν προσπέρασε ποτέ την Πόλη.