Δευτέρα 12 Απριλίου 2010





Η προσωπική μου ιστοσελίδα
από σήμερα είναι στο διαδίκτυο.
Γιάννης Δημ. Λύρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!
Θα ήθελα και εγώ
να καλωσορίσω στο
μαγικό κόσμο του διαδικτύου
(σ.σ. εφόσον δεν γίνεται κατάχρηση...)
και, τον αγαπητό μου εξάδελφο καθηγητή
βιολογίας Γιάννη Δ. Λύρα και να του ευχηθώ
να είναι πάντα υγιής.
Επίσης, τον συγχαίρω, όπως και τον δημιουργό
της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, ιστοριοδίφη και
οραματιστή των Ιθωμαίων Γιάννη Ε. Λινάρδο, για την
θεματολογία και, την προσωπική ιστοσελίδα του δασκάλου
του, που μας έφερε νοερά πίσω, εδώ και μισό αιώνα.
Καλή,
συνέχεια και, σας υπόσχομαι και εγώ από την πλευρά μου, θα κρατώ ενήμερη
καθημερινά την αθλητική μας οικογένεια, μέσω της ιστοσελίδας ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ διότι και εκεί υπάρχει ένας κόσμος, κύρια η νεολαία ένεκα και, της εργασίας μου που ασχολείτε με τον νευραλγικό χώρο του αθλητισμού!!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια και, στον βετεράνο άσο του Αστέρα μας Ηλία Θεοδωρακόπουλο και χαρήκαμε πολύ για την φωτό που ανάρτησε με τον μεγάλο βραζιλιάνο άσο Ριβάλντο.
Επίσης, πολλές ευχές και στα δικά μας Βαλυραίϊκα παιδιά που διαπρέπουν και την φετινή αγωνιστική περίοδο 2009-10 στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ…
Τον τεχνικό ηγέτη και, πρώην επιεθτικό άσο του Χαραυγιακού και του Παναιγιαλείου στην Α’ Εθνική, Τάκη Βασιλόπουλο, ποιο γνωστό στους φιλάθλους μας, με το παρατσούκλι «Δάμωνας» που οδηγεί και, την φετινή περίοδο την ομάδα του Ασπροπύργου στην Γ’ Εθνική, από επιτυχία σε επιτυχία και, στις υψηλές θέσεις του Νότιου ομίλου.

ΑΡΗΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ…
Τον 28χρονο διεθνή με την ελπίδων μεσοαμυντικό άσο Άρη Γαλανόπουλο, γιό του πατήρ Ξενοφώντα και, ανιψιό του αγίου μας μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου Σπηλιώτη, που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με την φανέλα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, που διεκδικεί την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα.

ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΕΙΔΑΣ…
Τον Βασίλη Φειδά, γιό του επιπλοποιού Θανάση και πρώην πρόεδρο της Λυκόβρυσης στην Κηφισιά, που αγωνίζεται στην ομάδα του Αχαρναϊκού (παλιότερα είχε παίξει και σε Παναιτωλικό, Άγιο Δημήτριο και Απόλλωνα Αθηνών) η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι...στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ…
Την Λαμπρινή Γιαννοπούλου, που βρίσκετε μια ανάσα… από την κλήση της στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, απο τον καλαματιανό ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Γεωργόπουλο, καθώς αποτελεί το μεγάλο "αστέρι" της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκη Καλαμάτα 91.

ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΝΟΥΣΗΣ…
Επίσης, η αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Πετραλωνίτη επιχειρηματία και δημοτικό σύμβουλο Ιθώμης Κώστα Πανούση, που ανέλαβε τις τύχες του ιστορικού μας συλλόγου, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του και πιστεύουμε ακράδαντα, παρά τα φετινά ανεπιτυχή αποτελέσματα, κόντρα στα μεγαθήρια της Α’ Μεσσηνίας, (σ.σ. αρκετά σωματεία έχουν δαπανήσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, με έμπειρους παίκτες των εθνικών κατηγοριών, εκτός Μεσσηνίας και ξένους (βλέπε Α.Ο. Κυπαρισσσίας, Τσικλητήρας Πύλου, Α.Ο. Σπερχογείας, καλαματιανές ομάδες κ.α.) η συνέχεια να τους δικαιώσει και τη νέα περίοδο η αγαπημένη μας ομάδα, να στηριχθεί και πάλι στα δικά της παιδιά. Επίσης, με 3-4 μετεγγραφικές προσθήκες... το προσεχές καλοκαίρι (παλιοί έμπειροι παίκτες Ντάιμον Μανιάτης, Τάκης Οικονόμου, Άριαν Τζούμπα και Σπύρος Κωνσταντόπουλος) να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια, γιατί οι ένθερμοι οπαδοί του εδώ και μισό αιώνα, έχουν συνηθίσει τον Αστέρα να αποχωρεί πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ από το «μαρακανά του κάμπου»!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΛΥΡΑΣ.. .
Εξάλλου, με την ευκαιρία του σημερινού μας σημειώματος, θα θέλαμε να καλέσουμε τον δήμαρχο Ιθώμης Κώστα Γεωργακόπουλο και, τους δημοτικούς συμβούλους, να προχωρήσουν άμεσα στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Βαλύρας (σ.σ. τοποθέτηση χλοοτάπητα, λυόμενης κερκίδας στη νότια πλευρά του γηπέδου, προβολείς, αυτόματη άρδευση του αγωνιστικού χώρου, κυλικείο κ.λ.π.), καθώς είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αφού με την επερχόμενη «λαίλαπα» του Καλλικράτη θα είναι η ταφόπλακα για τα χωριά μας, καθώς θα διαλυθούν τα πάντα…αλλά ελπίζω να διαψευσθώ!!!
«Φιλικά»
Χρ. ΠΑΠ
Αθλητικογράφος
Βαλύρα/Ιθώμης