Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

20 τρόποι να παραμείνετε νέοι και ελκυστικοί


20 τρόποι να παραμείνετε νέοι και ελκυστικοί

"Είμαστε όσο νιώθουμε" . 20 τρόποι να μείνετε για πάντα νέοι και ελκυστικοί: 
1. Παρακολουθήστε την εικόνα σας προσεκτικά. Αν δεν το κάνετε εσείς δεν θα το κάνει κανείς άλλος. 
2. Αποφύγετε να ξοδεύετε χρόνο με ανθρώπους που γκρινιάζουν για την ηλικία τους. Επιδιώξτε την παρέα με ανθρώπους που αισθάνονται ενεργοί και νέοι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

3. Ανεξάρτητα από την κούραση ή την τεμπελιά που σας χαρακτηρίζει μην παραλείπετε να γυμνάζεστε σε καθημερινή βάση. Η γυμναστική θα σας χαρίσει ενέργεια και ζωντάνια
4. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για ταξίδια. Βλέποντας τον κόσμο ανακαλύπτετε τον τρόπο ζωής άλλων ανθρώπων και αυτό προσθέτει ζωή, αγάπη και διαύγεια στα χρόνια σας!
5. Κάντε σχέδια για το μέλλον.  Αυτό θα σας κάνει να κοιτάτε μπροστά και να αισθάνεστε αισιόδοξοι.
6. Μερικές φορές είναι καλό να υπερβάλουμε. Φάτε λίγη σοκολάτα παραπάνω, φορέστε κάτι σέξι, δειπνήστε σε ένα ακριβό εστιατόριο. Όλα τα παραπάνω θα σας κάνουν να νιώσετε νεότεροι..
7. Φροντίστε καθημερινά να κάνετε όλα αυτά τα οποία θέλετε χωρίς να καταπιέζεστε, έχοντας όμως πάντα μια κάποια μετριοπάθεια.
8. Φλερτάρετε όχι μόνο με τους άντρες ή τις γυναίκες αλλά με τη ζωή γενικότερα. Το φλερτ δε θα στερήσει ποτέ τον ενθουσιασμό από τη ζωή σας.
9. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ζωηρούς, έξυπνους, διασκεδαστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που τους αρέσει εξίσου να είναι δίπλα σας.
10. Μείνετε αυθόρμητοι. Το να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί και νέοι. 
11. Ποτέ μη λυπάστε τον εαυτό σας. Είναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη της ζωής σας. Επιπλέον το κλάμα κάνει τους άλλους να βαριούνται!
12. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να είστε όμορφοι. Δεν μπορεί να αισθάνεστε θλιμμένοι και ταυτόχρονα να είστε υπέροχοι. 
13. Χαρίστε στον ευατό σας σε τακτικτά χρονικά διαστήματα μικρά, ασήμαντα ακόμα και μερικές φορές επιπόλαια πράγματα.
14. Αποφύγετε να λέτε ή να νομίζετε ότι είστε πολύ μεγάλοι για να κάνετε το οτιδήποτε. Είστε τόσο μεγάλοι όσο το μυαλό σας νομίζει ότι είστε.
15. Ζήστε με τον τρόπο που ταιριάζει στην ηλικία που νιώθετε ότι έχετε. Αν για παράδειγμα νιώθετε έφηβοι διατηρήστε αυτή την ενέργεια γιατί αυτή η ενέργεια είναι που θα σας κάνει να λάμπετε.
16. Κάθε πρωί που ξυπνάτε πείτε μπροστά στον καθρέπφτη σας πόσο όμορφο και υπέροχο άτομο είστε.
17. Διαβάστε για τις ιστορίες άλλων ανθρώπων που θα σας εμπνέυσουν.
18. Τη στιγμή που μια αρνητική σκέψη θα έρθει στο μυαλό σας, αντικαταστήστε την με μια θετική ή με ένα αστείο. 
19. Γυναίκα ή άντρας ποτέ μην γίνεστε ένας άνθρωπος που δε σηκώνετε από το κρεβάτι του. Ντυθείτε, χτενίστε τα μαλλιά σας, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. 
20. Δώστε προσοχή στα παιδιά. Τα παιδιά γνωρίζουν καλά πως να είναι ευτυχισμένα και ανέμελα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: