Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Πολλά πράγματα έχει γράψει ο αποδυτηριάκιας για τους Ρότσιλντ, σε κάθε ευκαιρία. Πώς θα μπορούσα να αγνοήσω τη Νο1 οικογένεια με την μεγαλύτερη σχέση με το χρήμα στην ανθρώπινη Ιστορία. Ας αποφύγουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που προκαλεί εδώ και τουλάχιστον δύο αιώνες η δυναστεία των Ροθτσάιλντς, που στην Ελλάδα τους λέμε Ρότσιλντ.

Ας περιοριστούμε στα γεγονότα, που είναι υπεραρκετά για να φωτίσουν ποια είναι η υπέρτατη δύναμη στην παρουσία του δίποδου στον πλανήτη. Για όλα τα άλλα πλάσματα δεν υπάρχει τίποτα άλλο τόσο σπουδαίο όσο η τροφή, η εξασφάλιση της τροφής. Ο άνθρωπος θέλει και τον τζόγο, και τη διασημότητα, την καριέρα, τη ματαιοδοξία, την υστεροφημία, αλλά πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα γονατίζει, προσκυνάει, παραδίδεται στο χρήμα.
Οι Ρότσιλντ, σα γνήσιοι Εβραίοι, Εσκενάζι Εβραίοι αφού είναι Γερμανοί, έκαναν παιχνίδι με το χρήμα. Οι παίκτες της σχολής του γενάρχη της δυναστείας, του Μάγιερ Άμσελ Μπάουερ, που γεννήθηκε σα σήμερα, στις 23 Φεβρουαρίου, το 1744 και πέθανε λίγο πριν κλείσει τα 80 του χρόνια. Αυτός, ο γιος ενός σαράφη της Φραγκφούρτης, ο Mayer Amsel αυτοονομάστηκε Rothschild, στα γερμανικά “κόκκινη ασπίδα”, από το σήμα του ενεχειροδανειστηρίου του πατέρα του Μωυσή. Τι έκανε ο παίκτης;
Πέντε γιους! Έκανε και πέντε κορίτσια που κι αυτά ήταν χρήσιμα στους σκοπούς του. Κάθε γάμος ισχυροποιούσε την οικογένεια, επεξέτεινε το δίκτυο επιρροής στην Ευρώπη. Ποια Φραγκφούρτη και ποια Γερμανία. Ο ορίζοντας του Ρότσιλντ έφθανε μέχρι εκεί που μετρούσε το χρήμα.
Φτιάχνει την πρώτη τράπεζα στην Έσση κι όταν η καβάτζα του φουσκώνει στέλνει έναν έναν τους γιους του να ανοίξουν υποκαταστήματα της τράπεζάς τους στη Βιέννη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νάπολη. Κανένας εκτός οικογένειας, είπε στα παιδιά του, δεν θα ξέρει τι κάνουμε, τι λεφτά έχουμε, άρα ο έλεγχος της οικογένειας είναι απόλυτος, δεν βάζουμε κανέναν στο παιχνίδι μας.
Υψηλή τέχνη ανέδειξαν την τοκογλυφία οι Ρότσιλντ. Δάνεισαν τους πάντες, δικτάτορες και επαναστάτες. Ο πόλεμος έχει κόστος, χωρίς λεφτά δεν σηκώνεται κανένας να κτυπήσει τον άλλον. Ένας στρατός θέλει όπλα και προμήθειες και άνδρες που θα εγκαταλείψουν την παραγωγή. Κανένα πρόβλημα! Ο Ρότσιλντ δάνειζε και τους μεν και τους δε.
Φοβερό, ε; Να πολεμάνε δυο εχθροί και οι δυο να είναι χρεωμένοι στους Ρότσιλντ. Να χοντροκονομάνε και να επενδύουν παντού, σ' όλες τις μπίζνες μέσα, στα ανθρακορυχεία, στα μεταλλουργεία, στα όπλα, στα πετρέλαια. Οι Ρότσιλντ της Γαλλίας δάνειζαν τονΝαπολέοντα, οι Ρότσιλντ της Αγγλίας τον Ουέλιγκτον.
Γιατί οι συνωμοσιολόγοι να μην υποστηρίζουν ότι πίσω από εκείνους που στήριζαν οικονομικά, δηλαδή κερδοσκοπικά, τον Χίτλερ δεν ήταν οι Ρότσιλντ; Και πίσω από τη ρωσική επανάσταση, αυτό είναι βέβαιο, όπως τη γαλλική και την αμερικάνικη επανάσταση.
Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: