Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μας συνθλίβουν σαν γεωσκώληκες!!!


           
Πρέπει να δεχθώμεν σαν δεδομένον ότι  η τρόϊκα δεν έφυγεν ή αν έφυγαν οι τρεις, οι «εκατοντρείς» τώρα απαιτούν να παίρνομεν την γνώμην τους τι θα πράξομεν σε κάθε μας κίνηση. Είναι απαράδεκτον και ανεπίτρεπτον, αλλά και μειωτικόν της αξιοπρεπείας μας ως Κράτος να μας επιπλήττουν οι δανειστές  γιατί καταθέσαμεν  προς ψήφισην Νομοσχέδιον για την αντιμετώπισην της ανθρωπιστικής κρίσεως!!  Έπρεπε να ζητήσομεν την γνώμην τους!! Για ποίον  θέμα κύριοι να ζητήσομεν την γνώμην σας;  Επειδή αποφασίσαμεν εμείς, η Ελλάδα, σαν οικογένεια, να δώσομεν ολίγιστα ψιχία στα πεινασμένα παιδιά μας;; Να τους δώσομεν ένα ρακώδες ένδυμα για να μη παγώνουν από το φοβερό κρύο της αναλγησίας σας, που τα μαστίζει; Να μη τα προφυλάξομεν στην οικογενειακήν μας στέγην, αλλά να τα έχομεν  ανυπόδυτα και ρακένδυτα και πειναλέα περιφερόμενα ανά τας οδούς και τας ρύμας; Σας ενόχλησεν ότι  θα διαθέσομεν ασήμαντα ποσά για ελαφράν προστασίαν άκρως αναξιοπαθούντων;  
Είχατε το θράσος να εκφραστείτε  περιφρονητικώς και μάλλον απειλητικώς κατά της Ελλάδος, διότι προέβη σε εκδήλωση των μεγαθύμων  ευγενών συναισθημάτων της, χωρίς να σας ερωτήσει. Αν σας ερωτούσε τι θα απαντούσατε; Σίγουρα ΟΧΙ. Και αυτό διότι, είστε υστερόβουλοι και φιλάργυροι και  οικονομικώς πωρωμένοι και θέλατε τα ποσά αυτά της ανθρωπιστικής κρίσεως να οδεύσουν προς τα θυλάκιά σας!!!  Μία ολόκληρη Ελλάδα πρέπει να ζει μόνον για να συντηρεί τις δικές σας οικονομικές ορέξεις!! ΟΧΙ!!!
Θα ψηφίζομεν Νομοσχέδια, έστω και με οικονομικές επιβαρύνσεις στον προϋπολογισμόν. Δεν θα κινούμεθα όπως μέχρι τώρα εγκληματικώς μας έδεσαν ΠΑΝΤΕΣ οι υπογράψαντες το Μνημόνιον που σημαίνει απώλειαν της Ελληνικής πρωτοβουλίας και κυριαρχίας!  Θα κινούμεθα συμφώνως προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, γιατί αυτός είναι ο υπέρτατος Νόμος και η υπερτάτη συμφωνία! Όχι οι δικές σας οικονομοβριθείς δήθεν συμφωνίες!!
Αφήσατέ μας να αναπτυχθούμεν οικονομικώς, να έχομεν  παραγωγήν, να αξιοποιήσομεν τους πόρους μας και θα σας πληρώνομεν το επαχθέστατον δάνειόν σας, χωρίς να εκποιούμεν την πολύτιμην περιουσίαν μας, την οποίαν φθονείτε και μηχανεύεσθε κάθε τρόπον να την αρπάξετε. Αυτό σημαίνει η εμμονή σας «να τηρηθούν οι μεταρρυθμίσεις»!!!!
Σταματήσετε να μας ποδοπατείτε σαν τα σκουλήκια, με τις μύριες περιπτώσεις που μηχανεύεσθε, πότε με την Ευρωομάδα, πότε με τα Συμβούλια Κορυφής, πότε με τους τεχνοκράτες σας! Θέλομεν  να εργασθώμεν και να αποτινάξομεν το επαχθέστατον χρέος σας, για την σκοπιμότητα του χειρισμού του  οποίου είμεθα εν αμφιβόλω,  όταν άλλα Κράτη «αδέλφια» σας, έχουν μεγαλύτερον χρέος και δεν τα ενοχλείτε ουδόλως, συγκριτικώς με την άκρως πνιγηράν  και ανθρωποκτόνον στάσην σας απέναντι της Ελλάδος!!  Αιδώς Ευρωπαίοι!!
Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: