Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Το Σημείο Της Μακροζωίας στο σώμα μας

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Το Σημείο Της Μακροζωίας στο σώμα μας


Το μασάζ ορισμένων σημείων του σώματος είναι μια παλιά θεραπεία της Ανατολής στην οποία οι άνθρωποι έχουν ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια.
Το σώμα μας έχει 365 σημεία και 12 μεγάλους μεσημβρινούς, που όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι οι ακριβείς αριθμοί των ημερών και των μηνών ενός έτους.
Αυτά τα σημεία μπορούν να θεραπεύσουν με πιεσοθεραπεία, πίεση με το δάκτυλο σε ορισμένα σημεία, με βάση την διδασκαλία σχετικά με τους μεσημβρινούς και τα κανάλια που συνδέονται με αντίστοιχα όργανα του σώματος.
Στην κινεζική ιατρική το ανθρώπινο σώμα θεωρείται ως ενεργειακό σύστημα, και το μασάζ στα σημεία επηρεάζει τη ροή της ενέργειας και τη λειτουργία του κάθε οργάνου.
Κινητοποιόντας το σημείο Zu San Li θεραπεύετε και αναζωογονείτε το σώμα σας, και προλαμβάνεται την γήρανση. Για τους Κινέζους, είναι «το σημείο της μακροζωίας», και οι Ιάπωνες το αποκαλούν «το σημείο των εκατό ασθενειών.”
Σύμφωνα με έναν παλιό ιαπωνικό μύθο, ένας άνθρωπος ήταν αρκετά τυχερός ώστε να λάβει μία ανεκτίμητη γνώση από τον πατέρα του. Ο πατέρας του τον δίδαξε το σημείο της μακροβιότητας.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του πατέρα του, ο νεαρός άνδρας έκανε μασάζ αυτό το σημείο τακτικά και έζησε αρκετά για να δει τη γέννηση και το θάνατο αρκετών αυτοκρατόρων.
Πού βρίσκεται το μαγικό σημείο Zu San Li στο σώμα μας;
zu-san-li-the-point-of-longevity-heres-what-will-happen-if-you-massage-it
Το σημείο της μακροζωίας βρίσκεται κάτω από την επιγονατίδα. Για να το βρείτε, θα πρέπει να καλύψετε το γόνατό σας με την παλάμη του ίδιου χεριού (το δεξί χέρι στο δεξί γόνατο, το αριστερό χέρι στο αριστερό γόνατο).
Το σημείο βρίσκεται μεταξύ των άκρων του μικρού δακτύλου και του παράμεσου, με τη μορφή ενός μικρού βαθουλώματος μεταξύ των οστών.
Μπορείτε, επίσης, να βρείτε έναν άλλο τρόπο.
Καθίστε στο πάτωμα, πιέστε σταθερά τα πόδια σας στο πάτωμα και τραβήξτε τα προς το μέρος σας, χωρίς να σηκώσετε τις φτέρνες σας από το πάτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: