Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Η εποχή των τεράτων

Οταν δεις αυτο το Βιντεο, ισως καταλαβεις οτι (χωρις τρελλα Κολοκοτρωνεικη) δεν θα υπαρχει “Ελλαδα" σε 20-30 χρονια.
Το χειροτερο προβλημα δεν ειναι η κατασταση της Οικονομιας.  Οι απειλες και οι εκφοβισμοι απο τις Τραπεζες ειναι για αποπροανατολισμο απο τον πραγματικα θανασιμο κινδυνο.
 Ο οικονομικος πολεμος ειναι για εξασθενηση της τολμης μεσω της δημιουργιας ανασφαλειας και φοβου. Αλλα ο οικονομικος πολεμος δυσκολα καταστρεφει ολοκληρωτικα μια χωρα και τους κατοικους της.
Το χειροτερο προβλημα και ο θανασιμος κινδυνος ειναι η αντικατασταση των Ελληνων απο αλλοδαπους (ενα σχεδιο της Νεας Ταξης για να σιγουρευθει η τελικη εξαλειψη των Ελληνων). Συνεχεια ερχονται κατευθυνομενοι - κουβαλητοι αλλοδαποι, απαιτουντες ισα δικαιωματα και που θα γεννοβολουν σαν τα κουνελια (Και ισως περιμενουν την διαταγη για να μεταμοφωθουν σε μια νυχτα σε πολεμιστες του "Αλλαχ Αλπαρ”). 
Οι Τραπεζιτες και οι “Ευρωπαιοι” νομοθετες (που ειναι οι πραγματικοι Ρατσιστες και μελλοντικοι εγκληματιες Γενοκτονιας εναντιον των Ελληνων) υποστηριζουν τους λαθρομεταναστες και τους χρησιμοποιουν με σκοπο την αντικατασταση των Ελληνων
Αν υπαρχει ακομα καποια πιθανοτητα σωτηριας απο την μαθηματικως επερχομενη Γενοκτονια των Ελληνων, μονο η Ανεξαρτησια (εξω απο τα πλοκαμια της “Ευρωπης”) μπορει να μας λυσει τα χερια για να προστατευσουμε το τοπο μας (Και ενα καινουργιο υποτιμημενο νομισμα θα ειναι λιγο ξυνο για τους “μεταναστες”).
Μεσα σε λιγα χρονια, (απο κρυφο αρχικο σχεδιο) η “Ευρωπη” διαμορφωθηκε ραγδαια σε μια Δικτατορια σοβιετικου τυπου (δεν εχουν απομεινει δημοκρατικες αρχες η ηθικες αξιες πια. Ολα ειναι για την απολυτη επικρατηση της Νεας Ταξης με ολικην υποδουλωση των λαων).
Πολυ συντομα, η λεγομενη “Ευρωπη" θα καταργησει τις Εθνικες Κυβερνησεις, τους Εθνικους Στρατους, τις Αστυνομιες και την Εθνικη Παιδεια. 
Και συντομα, δεν θα επιτρεπεται πια στην Ελλαδα να Ανεξαρτοποιηθει, (ακομα και αν το ζητηση ο λαος με καποιο (“παρανομο") δημοψηφισμα με 100% επιτυχια…). 
Και τωρα πια ειναι φανερο: Ας μη περιμενουμε οποιαδηποτε σωτηρια απο κανενα αρχηγο μεγαλου κοματος. (Ψηφο μονο σ’αυτον που λεει καθαρα οτι εμαστε Ελληνες και οχι σαν τους αλλους "Ευρωπαιους". Εξω απο το μπουτρουμι της Ευρωπης και του Ευρω - το γρηγοροτερο)
Μονο με καπιου ειδους επαναστατικης δρασης (που να συγχρονιστει με τους αλλους Ευρωπαικους λαους) υπαρχει δυνατοτητα σωτηριας πια. Ο χρονος δουλευει εναντιον μας. 


Και ειναι μια Ιστορικη στιγμη με ολη την σημασια της Μαχης του Μαραθωνα. Μονο που τοτε ηταν φανερο ποσο πολυαριθμος ηταν ο εχθρος. Τωρα δυστυχως, αν και ο εχθρος ειναι πολυ πιο ισχυρος (απεραντα αποθεματα λεφτων, προετοιμασια δεκαετιων, βαθεια διηθηση της εξουσιας, εσωτερικοι εχθροι/προδοτες) ο λαος ακομα δεν εχει αντιληφθει την μεγαλη απατη του Τραπεζικου συστηματος και της Ευρωπαικης παγιδας και τον τεραστιο και θανασιμο κινδυνο για την ολοκληρωτικην απωλεια της Πατριδας. Η προπαγαντα εχει καθηλωσει τον λαο με εκφοβισμους και τον εχει υπνωτισει σε αδρανια μπαινοντας μεσα στο σπιτι του με την Τηλεοραση (που ευτυχως δεν υπηρχε το 1821 και το 1940).

Δεν υπάρχουν σχόλια: