Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Παρακαλω, λιγη προσοχη για το δημοψήφισμα της Κυριακής:

Ενα απλο λάθος αυτή τη φορά... θα είναι ιστορικα μοιραίο. 
Υπαρχει αμφιβολια οτι ο πολίτης βομβαρδίζεται με ηλίθια επιχειρήματα, με εγκληματική προπαγάνδα, με παραπληροφόρηση, με στρεβλώσεις και κυρίως με εκφοβισμό: Φόβος-Φόβος-Φόβος. (Ενώ το μονο δίλημμα τωρα είναι άσπρο-μαύρο: Ενα απλο ΟΧΙ ειναι αρκετο για να μην ξυπνησης τη αλλη μερα και να ντρεπεσαι τον καθρεφτη…)
Και εξηγω: 

Η Βαρκα της Ελλαδας βρισκεται σε μια τρικυμια στο Αιγαιο που οσο παει και θεριεβει. (Ειναι μια βαρκα με Ελληνικα χρωματα και οχι καποιας ιδεολογιας η καποιου νομισματος!)
Και η Μερκελ απαιτει τελεσιγραφικα οτι θελει Γερμανο τιμονιερη για τη Βαρκα μας.  (Γιατι;)
Η Ελληνικη κυβερνηση ειπε ΟΧΙ και κανονισε να ερωτηθει και ο Ελληνικος Λαος.
- Εσυ θα πεις της Μερκελ “ναι” η θα συμφωνησεις με το Ελληνικο ΟΧΙ;
Δηλαδη αν θελεις ο τιμονιερης να μην ειναι Γερμανος (αλλα Ελληνας), λες ΟΧΙ στη Μερκελ!
Την ερχόμενη Κυριακή το δίλημμα είναι απλο: Βαρκα με Ελληνα τιμονιερη η Γερμανο;
(Ναι μεν την Δευτερα θα βρισκομαστε στην ιδια φουρτουνα αλλα το ερωτημα δεν ειναι για το ειδος της φουρτουνας (Αυτο μονο ενας Θεος το ξερει…)
Με ενα ΟΧΙ δεν το παραδινουμε αλλα κραταμε το τιμονι και ετσι, μεσα στην ιδια φουρτούνα, αλλα τωρα με ελπιδα, αγναντευουμε για λιμανι.
Με ενα ναι στη Μερκελ: Παραδινουμε και χανουμε το τιμόνι της βαρκας σε Γερμανο και μενουμε ανελπιδα μεσα στην φουρτούνα. Και βεβαια η Μερκελ θελει να τσακιστουμε πανω στα βραχια! Θα πεις ναι στη Μερκελ;
Ωστε το ερωτημα δεν ειναι για τη φουρτουνα αλλα για το τιμονι της βαρκας.
“Ναι": σημαινει δεχομαι αυτήν την θανατηφορα ιδεα - συμφωνία.
ΟΧΙσημαινει δεν δεχομαι αυτήν την θανατηφορα ιδεα –συμφωνία γιατι δεν σου εχω εμπιστοσυνη!
Είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας (και εθνικής αξιοπρέπειας, και  καταδίκης εξωτερικών παρεμβάσεων). Δεν εχει να κανει με το ευρω η τιποτα αλλο.
Υπαρχει πια αμφιβολια οτι, απο την αρχη, η λεγομενη “Ευρωπαικη” κοινοτητα ηταν φτειαγμενη για να γινει ενας πραγματικός εφιαλτης και καταστροφέας Πατριδων, ένα σύστημα εκβιαστών (που συγκροτούν καποιοι αυταρχες, τοκογλύφοι και κερδοσκόποι) που μονο σε μια «ευρωπαϊκή τερατογενεση» μπορεί να εξελιχθεί;

Αρα ενα ΟΧΙ ειναι η μονη εκλογη. Και μετα… ο Θεος καλα κρατει… Θα παρουν θαρρος οι αλλοι Ευρωπαικοι Λαοι (ειναι ζητημα χρονου να ξεσηκωθουν) και θα το βαλουν στα ποδια ολοι αυτοι οι μεγαλο-απατεωνες εκφοβισμου. Ο κοσμος μας παρακολουθει με τη ψυχη στο στομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: