Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Νεκρός σε τροχαίο ο 22χρονος φοιτητής Νίκος Καραπάνος.

TOY ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Η συνάδελφος Αργυρώ Ταβλά με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τον απροσδόκητο θάνατο
του μαθητή μας Νίκου Καραπάνου, που τον είχαμε όταν διδάσκαμε στο Τρίτο Γυμνάσιο Πατρών.Η τάξη του ήταν μια δυνατή ομάδα χωρίς ανταγωνισμούς και  ευχαριστιόμαστε όλοι οι συνάδελφοι να κάνουμε μάθημα. Όλοι αργότερα σχεδόν πέρασαν στο πανεπιστήμιο σε πολύ καλές σχολές και με μερικούς έχω επικοινωνία μαζί τους.
Ο Νίκος και η παρέα του συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες των προγραμμάτων του υπουργείου παιδείας και κάθε Σαββατοκύριακο το Τρίτο Γυμνάσιο  γινόταν μελίσσι γιατί έρχονταν με χαρά εκτός προγραμμάτων σχολείου και δημιουργούσαν .
Νίκο ο άδικος και πρόωρος θανατός σου μας  συγκλόνισε όλους τους καθηγητές και την κοινωνία της Πάτρας  και ευχόμεθα  συλλυπητήρια και δύναμη στους γονείς σου.


Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων με έναν νεκρό, σημειώθηκε στις 6 το πρωί,στις 14-11-2015 στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Μαρίνας. Από την μετωπική σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός του ενός οχήματος, Νίκος Καραπάνος ηλικίας 22 ετών φοιτητής Ιατρικής και γιός της πρώην διευθύντριας του 7ου Γυμνασίου Πατρών Αικατερίνης Καραντώνη και του επίσης εκπαιδευτκού Κώστα Καραπάνου.
Στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο συνεπιβάτης του, επίσης φοιτητής στην Ιατρική, όπως επίσης ο οδηγός του άλλου ΙΧ.
Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν έναν τραυματία.
Η είδηση του αδόκητου χαμού του πεμπτοετή φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας Νικολάου Καραπάνου, που τόσο πρόωρα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, προκάλεσε τεράστια θλίψη . Ο Νίκος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που ήταν συνυφασμένα με τη βοήθεια και τη γιατρειά των συνανθρώπων του.
Κηδεύτηκε Κυριακή 15-11-2015στις 2μ.μ. και η εξόδιος ακολουθία έγινε στον ιερό ναό αποστόλου Παύλου,στη γειτονιά
Συλλυπητήρια στην οικογενειά του και ο θεός να σε αναπαύσειστην γειτονιά των αγγέλων.
Όταν θα έλθω Πάτρα θα δω και συληπηθώ τους γονείς σου από κοντά και  να σου ανάψω ένα κεράκι στη μνήμη σου.

 2007.ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ,ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣΛΥΚΟΥΡΑΣ,ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
2007.ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΚΠΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ  ΡΙΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: