Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
Από τη φετινή σχολική χρονιά λειτουργεί στην Πλάκα της Αθήνας, Τριπόδων 23, σε ένα παλιό αρχοντικό τριώροφο κτήριο, το μουσείο σχολικής ζωής και εκπαίδευσης. Αξίζει σε όλους τους εκπαιδευτικούς να επισκεφθούν το μουσείο μαζί με τους μαθητές τους και να συγκρίνουν την ιστορία της εκπαίδευσης, από την αρχή του νεοσύστατου ελληνικού κράτους μέχρι τις μέρες μας. Στους 3 ορόφους του κτηρίου υπάρχει υλικό, το οποίο οποίο έχει τοποθετηθεί με κέφι και μεράκι και η ξενάγηση είναι άρτια από συναδέλφους που αγαπούν και σέβονται αυτό που κάνουν.

Έγινα μέλος του μουσείου και όταν θα βρίσκομαι Αθήνα θα προσφέρω αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου καθώς και θα προσφέρω υλικό για τον εμπλουτισμό του μουσείου.
Συγχαρητήρια για αυτούς που το σκέφθηκαν, σε αυτούς που υλοποίησαν την ιδέα, σε αυτούς που πρόσφεραν το υλικό και τέλος στους εργαζόμενους και εθελοντές του μουσείου.
Υπάρχει σε έντυπο πληροφοριακό υλικό το οποίο αναρτούμε, για όλους τους ενδιαφερόμενους, που θέλουν να πληροφορηθούν για το μουσείο,Τηλέφωνο, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ,Διεύθυνση.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια: