Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΡΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΑΡΜΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Οι Εκδόσεις Αρμός
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου


του Δημήτριου Κουρέτα, 
Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

(ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ) 

την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30
στο βιβλιοπωλείο του Αρμού (Μαυροκορδάτου 11, Αθήνα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: 
Λίνα Νικολακοπούλου, στιχουργός
Ανδρέας Ζαμπούκας, φιλόλογος
Μάρκος Μπόλαρης, Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής 
Ανάπτυξης & Τροφίμων
και ο συγγραφέας  
Δημήτριος Κουρέτας

Ήταν για μένα μια συγκινητική μέρα, γιατί ύστερα από πολλά χρόνια συνάντησα  και καμάρωσα το  τον πανεπιστημιακό μαθητή μου, του Τρίτου Γυμνασίου Πατρών Κουρέτα Δημήτρη,στην παρουσίαση του βιβλίου του. 

Στη φορτισμένη συγκινητική ατμόσφαιρα,παρά τις δυσκολίες της ημέρας, λόγο της απεργίας ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ  η παρουσίαση του βιβλίου του είχε επιτυχία και ειδικά μετά την παρουσίαση των εισηγητών, που έγινε διόλογος.

Δημήτρη εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλίο σου και όταν ολοκληρώσω τη μελέτη του θα σου κάνω κριτική,την οποία θα αναρτησω στην ιστοσελίδα μου. 

 Τελικά η απεργία στα μέσα μεταφοράς δεν πτόησε αρκετούς να έρθουν χθες το βράδυ στο πατάρι του «Αρμού» (Μαυροκορδάτου 11) να γνωρίσουν από κοντά και να ακούσουν τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα να μιλάει για το βιβλίο του «Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; - Ζώντας στην Ελλάδα της κρίσης». Το βιβλίο του Δημήτρη καλωσόρισαν επίσης οι Ανδρέας Ζαμπούκας, φιλόλογος, o αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου πολλοί φίλοι και ανάμεσά τους καθηγητής του Γιάννης Λύρας, ήρθε να καμαρώσει μετά από 30 τόσα χρόνια τον μαθητή του με την διεθνή ακαδημαϊκή καριέρα και την εξειδίκευσή, που μελετά, εργάζεται και προτείνει λύσεις για το ελληνικό πρόβλημα. Ακολούθησε συζήτηση αλλά τα θέματα που θίγει ο Δημήτρης και κυρίως ο τρόπος που τα προσεγγίζει, θέλουν πολύ χρόνο και φυσικά, μελέτη αυτών που γράφει και προτείνει...






 









ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4-11-2015
 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: