Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Patras old photos-Πάτρα, φωτογραφίες από τα περασμένα χρόνια

 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
Συγχαρητήρια στην ομάδα που μελετά την Πάτρα, σε όλο της το γίγνεσθαι. Καλές γιορτές ,καλές αναρτήσεις, με υγεία και ψυχολογία ανεβασμένη.
Περιγραφή
Καλώς ορίσατε στην ομάδα μας.
Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε την αγάπη σας, τις αναμνήσεις σας, τις γνώσεις σας, για την Υπέροχη πόλη μας, την Πάτρα, μέσα από τις φωτογραφίες της στον χρόνο.
Δημιουργός: Maria Dimitrakopoulou
Διαχειριστές: Θεώνη Καπλανίδου
Τεύκρος Σακελλαρόπουλος
Βασιλική Φαϊλάδη
Νίκος Νικολάου
Ανδρέας Ανδριοπουλος
Γιάννης Σολωμός
Η Ομάδα "Patras old photos -Πάτρα,φωτογραφίες από τα περασμένα χρόνια" δημιουργήθηκε το 2008 , για να μπορέσει να καταφέρει να διασώσει τις παλαιές φωτογραφίες και να αναδείξει, να διατηρήσει περιοχές, μνημεία, κτίρια, μνήμες και προπαντός να διαδώσει την ιστορικη μνημη, την πολιτιστική κληρονομιά και την λαογραφική παράδοση της πόλης μας.
Εδώ θα βρείτε αναρτήσεις φωτογραφιών που αγαπήθηκαν, συγκίνησαν και δημιούργησαν συναισθήματα, αναμνήσεις για κάτι που έφυγε και που δύσκολα ξαναέρχεται το ίδιο. Μέρη που εκεί γελάσαμε, κλάψαμε, αγαπήσαμε και με νοσταλγία θυμόμαστε.
Η Ομάδα έχει διαδικτυακό κανάλι στο Υoutube:http://www.youtube.com/channel/UCmREonL0UYIR7uSe330GmWA
Oι ταινίες μικρού μήκους της ομάδας, θα μας ζωντανέψουν την μνήμη που θα υπάρχει στον χρόνο.
Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να κάνουν εγγραφή στο κανάλι, να γίνουν συνδρομητές και να αφήνουν τα σχόλια τους.
Σας παρακαλούμε πριν προσθέσετε κάποια φωτογραφία ή δημιουργήσετε νέο άλμπουμ, να διαβάσετε τις οδηγίες και τις συμβουλές που βρίσκονται στα έγγραφα - αρχεία.
Καλή ενημέρωση, περιήγηση, νοσταλγία στην Πάτρα των χρόνων που πέρασαν.

Οι περισσότερες, αλλά όχι όλες οι φωτογραφίες, είναι από διάφορα ελεύθερα sites στο διαδίκτυο, αναδημοσιεύονται από εμάς και δεν είναι δικές μας. Αντίθετα, προσπαθούμε να αναφέρουμε τις πηγές των sites και τους ευχαριστούμε!
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι κάποια φωτογραφία θίγει κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα, λογότυπα ή άλλα πνευματικά δικαιώματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Για τις προσωπικές συλλογές των μελών της ομάδας, θα παρακαλούσαμε τα μέλη στις φωτογραφίες τους να αναγράφουν το όνομα τους!(copyright)














Για την Πάτρα
Η Πάτρα κατοικείται για πρώτη φορά την 3η χιλιετία π.χ. και έχει μια πρώτη ακμή την Μυκηναϊκή περίοδο ( 1580-1100 π.χ.).
βλ.: http://el.wikipedia.org/wiki/Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: