Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ 1953 Ε,Ζ, ΤΑΞΗ



ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Σε συνεργασία με τη Λιλή Μπακοπούλου του Λεωνίδα, στις 6-3-2016, συναντηθήκαμε στο σπίτι της. Από το αρχείο της βρήκαμε τη μαθητική φωτογραφία του δημοτικού σχολείου Βαλύρας του 1953 και ταυτοποιήσαμε όσα πρόσωπα είναι στη φωτογραφία.Όποιος γνωρίζει τα πρόσωπα που μας λείπουν μπορεί να μας ενημερώσει, για να τα συμπληρώσουμε ,και η ενημέρωση να είναι πλήρης. Σε  επόμενες αναρτήσεις θα παρουσιάσουμε από το αρχείο της Λιλής Μπάκα και άλλες μαθητικές φωτογραφίες.
Στις 6-3-2016 έγινε και η συνάντηση των τριών συμμαθητών Λιλή Μπακοπούλου, Γιάννης Ρήγας, Δημήτρης Πετρόπουλος και εγώ βιώνοντας έντονα συναισθήματα, αναμνήσεις και συγκινήσεις, από τη μαθητική σχολική ζωή μας, στο γυμνάσιο Μελιγαλά..
ΚΟΙΛΑΚΟΥ.......
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΡΙΝΗ
ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ.......
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΣΤΡΑΤΗ.......
ΜΟΥΡΟΥΣΙΑ ΝΙΚΗ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΛΗ
ΣΙΑΓΚΡΗ ΒΟΥΛΑ
ΛΥΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ ΠΑΤΖΕΧΡΩ
ΜΠΟΒΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ……..
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ (ΝΤΟΥΡΟΣ)
ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΑΜΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΓΡΙΒΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΕΙΔΑΣ ΜΙΜΗΣ
ΦΕΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 Συνεχίζουμε την άναρτηση των μαθητικών φωτογραφιών Βαλύρας, με τα ονοματεπώνυμα των μαθητών.
Βλέποντας ο κάθε βαλυραίος  τα γνωστά αυτά πρόσωπα, μπορεί  να γνωρίσει την πορεία του καθενός, στο επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, στη Βαλύρα, στην Ελλαδα και στο Εξωτερικό. Υπάρχει αρκετό φωτογραφικό αρχείο μαθητικών φωτογραφιών, το οποίο θα αναρτούμε, όταν είναι ταυτοποιημένα όλα τα πρόσωπα.

Μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε να γράψουμε για ορισμένα πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις από τη Βαλύρα. Επειδή δεν είμαστε παντογνώστες, όποιος διαθέτει φωτογραφικό και βιογραφικό υλικό μπορεί να μας το στείλει, και ευχαρίστως θα το αναρτήσουμε, χωρίς να κάνουμε διακρίσεις. 
Πρέπει η Πολιτιστική-Πολιτισμική Κληρονομιά της Βαλύρας να διασωθεί, προβληθεί για να γνωρίζουν οι επόμενες γενιές, το παρελθόν τους και τις ρίζες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: